REKRY: Palveluohjaaja vakituiseen työsuhteeseen kotiin vietäviin palveluihin Helsinki

JAA

SOSIAALIALAN OHJAAJAA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

Haemme nyt Uudenmaan (ensisijaisesti Helsingin alueelle) Kotiin vietäviin palveluihimme Palveluohjaajaa.

Hajasijoitetuissa asunnoissamme tarjotaan tuettua asumista pitkäaikaisasunnottomille Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita.

Palveluohjaajana keskeisiä tehtäviäsi ovat:

Kartoitat asiakkaiden sosiaalisen tuen tarvetta kotikäynneillä. Ohjaat ja tuet asiakasta arjessa ja elämänhallinnassa sosiaali- ja terveysalan näkökulmasta. Lisäksi tehtäviin kuuluu palveluohjaus, raportointi ja verkostoyhteistyö. Pääset myös kehittämään palvelun toimintaa työryhmän jäsenenä.

Mitä me odotamme:

Etsimme rentoon työyhteisöömme elämänmyönteistä, ennakkoluulotonta ja joustavaa työntekijää, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka pystyy työskentelemään itsenäisesti. Olet sitten juuri valmistunut tai pidemmän työuran tehnyt konkari. Tärkeintä on, että osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä. Siedät elämän keskeneräisyyttä etkä turhaudu helposti. Palvelujärjestelmän tuntemus sekä tieto/työkokemus päihde- ja mielenterveystyöstä katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään sosiaalialan AMK-koulutusta. Työ on liikkuvaa ja tapahtuu asiakkaiden kodeissa, joten edellytämme ajokorttia ja ajotaitoa.

Tarjoamme sinulle:

  • Työ on arkeen sijoittuvaa päivätyötä.
  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.

Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin tiimiesimies Katja Pirttilahti, puh. 046 6010105 tai sähköpostilla katja.pirttilahti@sininauhakoti.fi.

Tehtävää voit hakea 7.11.2021 mennessä lähettämällä hakemuksen osoitteeseen: sanna.jokinen@sininauhakoti.fi.