REKRY: Palveluohjaaja vakituiseen työsuhteeseen Tuusula

JAA

Onko sinulle tärkeää tehdä työtä, jolla on oikeasti merkitystä? Toivotko voivasi auttaa ihmisiä, jotka ovat vaikeassa elämäntilanteessa? Haluatko työssäsi kulkea asiakkaan rinnalla ja vastata hänen yksilöllisiin tuen tarpeisiinsa?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, hae meille vakituiseen PALVELUOHJAAJAN tehtävään jo tänään! Me täällä Sininauhasäätiö-konsernissa teemme työtä asunnottomuutta kokevien ihmisten auttamiseksi.

Sininauha Oy:ssa toimitaan Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita. Meillä pääset kohtaamaan ihmisiä eri elämäntilanteissa ja auttamaan heitä monilla elämänhallinnan osa-alueilla. Kuljemme asiakkaiden rinnalla valmentavalla, tavoitteellisella ja haittoja vähentävällä työotteella, jossa kohdataan ihminen sellaisena kuin hän on, ilman mitään ennakkoluuloja.

Mutterimaja on 23-paikkainen tuetun- ja palveluasumisen yksikkö Tuusulassa. Meillä on aikaa tehdä laadukasta asiakas- ja yhteisötyötä, jonka tilamme ja resurssimme mahdollistavat.

Haemme nyt geronomia/ sairaanhoitajaa / sosionomia/ toimintaterapeuttia Tuusulan Mutterimajalle. Tehtävä on uusi ja rakennamme työnkuvan yhdessä kanssasi. Toimit moniammatillisessa työryhmässä omaa osaamistasi jakaen ja työtä ja toimintaamme kehittäen. Sinua odottaa huiput asiakkaat ja joustava, mukava työryhmä.

Työssäsi tarvitset taitoa kuunnella, kommunikoida ja toimia erilaisten ihmisten kanssa. Tukenasi sinulla on erittäin osaava moniammatillinen tiimi. Päivät harvemmin toistavat itseään ja työtä määrittelevät asiakkaidemme hetkittäinkin muuttuvat tarpeet.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Näköalapaikan moderniin asunnottomuustyöhön
  • Mahdollisuuden rakentaa osaamiseesi perustuvan työnkuvan
  • Työtiimin, jossa kaveria ei jätetä ja toista autetaan
  • Mahdollisuuden kehittää itseäsi, työtäsi ja tiimiä
  • päiväpainotteisen 2-vuorotyön, joka voi sisältää viikonloppuja
  • Työmatkasetelit, kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetuudet, lounasetuudet sekä kattavat työterveyshuollon palvelut

Tehtävässä sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tuntuuko siltä, että tämä työ on juuri sinua varten? Hae paikkaa heti, odotamme sinua jo innolla joukkoomme!

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen lomake tästä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Annika Lappalainen. Annikan tavoitat sähköpostista osoitteesta annika.lappalainen@sininauhakoti.fi tai puhelimella numerosta 0400 94 7730. Tai tiimiesihenkilö Ella Hukka, Ellan tavoitat sähköpostilla osoitteesta ella.hukka@sininauhakoti.fi tai puhelimella numerosta 040 5474105.

Tehtävään voit hakea 31.1.23 asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, anna kuulua itsestäsi ennen kuin mahdollisuus lipuu läpi sormien!