REKRY: Palveluohjaaja vakituiseen työsuhteeseen Vantaa

JAA

Onko sinulle tärkeää tehdä työtä, jolla on oikeasti merkitystä? Toivotko voivasi auttaa ihmisiä, jotka ovat vaikeassa elämäntilanteessa? Haluatko työssäsi kulkea asiakkaan rinnalla ja vastata hänen yksilöllisiin tuen tarpeisiinsa?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, hae meille Palveluohjaajan toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään jo tänään!

Sininauha Oy:n ylläpitämässä asumisyksikkö Myrrissä pääset kohtaamaan ihmisiä eri elämäntilanteissa ja auttamaan heitä monilla elämänhallinnan osa-alueilla. Kuljemme asiakkaiden rinnalla valmentavalla, tavoitteellisella ja toipumista tukevalla työotteella, jossa kohdataan ihminen sellaisena kuin hän on.

Työssäsi tarvitset taitoa kuunnella, kommunikoida ja toimia erilaisten ihmisten kanssa. Työnkuva on monipuolinen ja pääset auttamaan ihmisiä useilla osa-alueilla. Päivät harvemmin toistavat itseään ja työtä määrittelevät asiakkaidemme hetkittäinkin muuttuvat tarpeet. Asumisyksikkö Myrri on tarkoitettu toipuville päihde- ja mielenterveyskuntoutujille. Asukaspaikkoja on 18. Myrri on päihteetön asumisyksikkö, jonka toiminta perustuu yhteisöllisyyteen. Henkilökuntaan kuuluu palveluohjaaja ja asumisohjaaja. Henkilökuntaa on paikalla arkisin maanantaista perjantaihin klo 8-18.

Palveluohjaajan työhön vaaditaan sosionomin tutkintoa. Arvostamme kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä. Palvelujärjestelmän tunteminen ja kokemus palveluohjauksesta katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön
  • Työtiimin, jossa kaveria ei jätetä ja toista autetaan
  • Mahdollisuuden kehittää itseäsi, työtäsi ja tiimiä
  • Työmatkasetelit, kulttuuri- ja liikuntaetuudet, lounasetuudet sekä kattavat työterveyshuollon palvelut

Tehtävässä sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työvuorot ovat 8-16 tai 10-18 maanantaista perjantaihin.

Tuntuuko siltä, että tämä työ on juuri sinua varten? Hae paikkaa heti, odotamme sinua jo innolla joukkoomme!

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemus tästä. Lisätietoja tehtävästä antaa Juuso Junttila, hänet tavoitat sähköpostista osoitteesta juuso.junttila@sininauhakoti.fi tai puhelimella numerosta 050 401 2444. Tehtävään voit hakea 15.5. asti. Työn aloitus sopimuksen mukaan heinä-elokuussa 2023.