REKRY: Sairaanhoitaja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

JAA

Etsimme nyt Vallilan asumispalveluyksikköömme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Vallilassa sijaitsevan asumispalveluyksikkö Pessin asunnot on tarkoitettu helsinkiläisille aikuisille, joilla on taustallaan päihde- ja/tai mielenterveysongelmia ja asumiseen liittyviä pitkäaikaisia pulmia. Asuminen Pessissä on tuettua asumista, arjen ja elämän hallintaa henkilökunnan tuella vahvistaen. Asumispalveluyksikkö Pessi toimii Asunto ensin -periaatteella. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Meillä pääset tekemään työtä, jolla on tarkoitus

Sairaanhoitajan hommiin kuuluu mm. asiakkaiden tarpeiden kartoittaminen, tuki ja ohjaus terveyden edistämisen näkökulmasta, sekä verkostoyhteistyö. Pääset osallistumaan koko yksikön toimintaan ja kehittämään sitä moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Lisäksi kuulut Sininauhan päihdepalveluiden tiimiin ja pääset kehittämään palveluja yhdessä sairaanhoitajakollegojen kanssa sekä tarvittaessa tuuraat sairaanhoitajaa esimerkiksi korvaushoidossa tai kotiin vietävissä päihdepalveluissa.

Millaista kokemusta sinulta odotamme

Olet elämänmyönteinen ja oma-aloitteinen terveysalan ammattilainen, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka osaa kuunnella ja kuulla toista ihmistä sekä sietää elämän keskeneräisyyttä. Toivomme, että sinulla on kokemusta moniammatillisesta yhteistyöstä. Arvostamme kokemusta päihdehuollon terveysneuvonnasta ja korvaushoidosta. Tehtävään valittavalla henkilöltä vaaditaan sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 ja 559/1994) mukaista pätevyyttä.

Mitä me tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä sekä hyvän ja iloisen työyhteisön tuen. Sinulla on myös mahdollisuus kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön. Työtä tehdään pääsääntöisesti virastoaikaan, mutta myös ilta- ja viikonlopputyö kuuluu ajoittain työn kuvaan. Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit. Tehtävissä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G23. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian. Toivottavasti saamme kuulla sinusta pian lisää! Lisätietoja ja hakemukset paula.ahonen@sininauhakoti.fi . Kirjoitathan sähköpostisi otsikkokenttään ”Sairaanhoitaja, Pessi”. Hakuaika päättyy 13.2. ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Sininauha Oy on erilaisiin asumisen tarpeisiin keskittynyt tuetun asumisen toimija. Sininauha Oy:n perustehtävänä on auttaa ihmisiä, joilla on päihde- ja mielenterveysongelmia sekä tarjota tukea asunnottomille ja asunnottomuuden uhkaamille ihmisille avustaen heitä pääsemään omaan kotiin ja saamaan tarvitsemansa tuen. Sininauha Oy:ssä työskentelee noin 100 työntekijää, pääasiassa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Sininauha Oy kuuluu Sininauhasäätiö-konserniin. Tutustu meihin lisää www.sininauhakoti.fi ja www.sininauhasaatio.fi