REKRY: Sairaanhoitaja vakituiseen työsuhteeseen (Turku)

JAA

Haemme Turkuun asumispalveluyksikkö Niittykotiin

SAIRAANHOITAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Niittykodissa tarjotaan tuettua asumista turkulaisille pitkäaikaisasunnottomille Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita.  

Keskeisiä tehtäviäsi on:

  • asiakkaiden tarpeiden kartoittaminen, tuki ja ohjaus terveyden edistämisen näkökulmasta
  • palveluohjaus, raportointi ja verkostoyhteistyö
  • osallistuminen koko yksikön toimintaan ja sen kehittäminen moniammatillisen työryhmän jäsenenä

Etsimme elämänmyönteistä, ennakkoluulotonta ja joustavaa ammattilaista, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja pystyy työskentelemään itsenäisesti. Osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä. Siedät elämän keskeneräisyyttä etkä turhaudu helposti.  Lisäksi tarvitaan innovatiivisuutta. Arvostamme palvelujärjestelmän tuntemista sekä muutaman vuoden työkokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä. Tehtävässä edellytetään sairaanhoitaja (AMK) koulutusta.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä, hyviä työkavereita sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön. Työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa ja työvuoroja on myös viikonloppuisin ja arkipyhinä. Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaus tehtävään on palkkaryhmän G23 mukainen.

Toivomme sinun aloittavan tehtävässä 15.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Haastattelu on kaksivaiheinen ja ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan 22. ja 23.7. klo 12-16 välisenä aikana ja toinen kierros siihen valituille on 27.7.2020 klo 12-16 välisenä aikana.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Sanna Hakaheimo 040 4863 151 sanna.hakaheimo@sininauhakoti.fi

Tehtävää voit hakea 12.7.2020 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen sanna.hakaheimo@sininauhakoti.fi