REKRY: Sosiaalialan ohjaaja kotiin vietäviin palveluihin määräaikaiseen työsuhteeseen (Espoo)

JAA

SOSIAALIALAN OHJAAJA MÄÄRÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Uudenmaan (ensisijaisesti Espoon) Kotiin vietäviin palveluihimme sosiaalialan ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2021 asti.

Hajasijoitetuissa asunnoissamme tarjotaan tuettua asumista pitkäaikaisasunnottomille Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita.

Ohjaajana keskeisiä tehtäviäsi ovat:

Kartoitat asiakkaiden sosiaalisen tuen tarvetta kotikäynneillä. Ohjaat ja tuet asiakasta arjessa ja elämänhallinnassa sosiaali- ja terveysalan näkökulmasta. Lisäksi tehtäviin kuuluu palveluohjaus, raportointi ja verkostoyhteistyö. Pääset myös kehittämään palvelun toimintaa työryhmän jäsenenä. 

Mitä me odotamme: 

Etsimme rentoon työyhteisöömme elämänmyönteistä, ennakkoluulotonta ja joustavaa työntekijää, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka pystyy työskentelemään itsenäisesti. Olet sitten juuri valmistunut tai pidemmän työuran tehnyt konkari. Tärkeintä on, että osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä. Siedät elämän keskeneräisyyttä etkä turhaudu helposti. Palvelujärjestelmän tuntemus sekä tieto/työkokemus päihde- ja mielenterveystyöstä sekä maahanmuuttajataustaisten asiakkaiden kanssa toimiminen katsotaan eduksi. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään sosiaali- ja terveysalan koulutusta esim. lähihoitaja. Työ on liikkuvaa ja tapahtuu asiakkaiden kodeissa, joten edellytämme ajokorttia ja ajotaitoa. 

Tarjoamme sinulle:

  • Työ on pääasiallisesti arkeen sijoittuvaa päivätyötä.
  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.

Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G21. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2021.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin yksikönpäällikkö Sanna Jokinen, puh. 040 0121 105 tai sähköpostilla sanna.jokinen@sininauhakoti.fi sekä tiimiesimies Katja Pirttilahti, puh 046 6010 105 tai sähköpostilla katja.pirttilahti@sininauhakoti.fi.

Tehtävää voit hakea 4.1.2021 mennessä laittamalla hakemuksen katja.pirttilahti@sininauhakoti.fi

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten älä aikaile, jos kiinnostuit!