REKRY: Sosiaalialan ohjaaja määräaikaiseen työsuhteeseen

JAA

Haemme nyt Uudenmaan (ensisijaisesti Helsingin alueelle) Kotiin vietäviin palveluihimme Palveluohjaajaa työsuhteeseen opintovapaan ajaksi 1.7.2020-31.10.2021

Hajasijoitetuissa asunnoissamme tarjotaan tuettua asumista pitkäaikaisasunnottomille Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita.                                                                                                                     

Palveluohjaajana keskeisiä tehtäviäsi ovat:

Kartoitat asiakkaiden sosiaalisen tuen tarvetta kotikäynneillä. Ohjaat ja tuet asiakasta arjessa ja elämänhallinnassa sosiaali- ja terveysalan näkökulmasta. Lisäksi tehtäviin kuuluu palveluohjaus, raportointi ja verkostoyhteistyö. Pääset myös kehittämään palvelun toimintaa työryhmän jäsenenä.

Mitä me odotamme:

Etsimme rentoon työyhteisöömme elämänmyönteistä, ennakkoluulotonta ja joustavaa työntekijää, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka pystyy työskentelemään itsenäisesti. Olet sitten juuri valmistunut tai pidemmän työuran tehnyt konkari. Tärkeintä on, että  osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä. Siedät elämän keskeneräisyyttä etkä turhaudu helposti.  Palvelujärjestelmän tuntemus sekä tieto/työkokemus päihde- ja mielenterveystyöstä katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään sosiaalialan AMK-koulutusta. Työ on liikkuvaa ja tapahtuu asiakkaiden kodeissa, joten edellytämme ajokorttia ja ajotaitoa.

Tarjoamme sinulle:

  • Työ on arkeen sijoittuvaa päivätyötä.
  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.

Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G23. Työsuhde on opintovapaa sijaisuus, 31.10.2021 saakka.

Heräsikö kiinnostuksesi? 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin yksikönpäällikkö Sanna Jokinen, puh. 0400 121 105 tai sähköpostilla sanna.jokinen@sininauhakoti.fi.

Tehtävää voit hakea 25.5.2020 mennessä lähettämällä CV:n ja hakemuksen osoitteeseen: sanna.jokinen@sininauhakoti.fi.