REKRY: Sosiaalialan ohjaaja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vuorela

JAA

Haemme nyt Keski-Uudellemaalle sosiaalialan ammattilaista toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen joko asumisohjaajan tai sairaanhoitajan tehtävään. Työ tapahtuu pääasiassa Vuorelan asumispalveluyksikössä Keravalla, mutta tarvittaessa työ voi sisältää asiakkaan kotiin vietävää tukea Keski-Uudenmaan alueella.

Vuorelan asumispalveluyksikkö Keravalla tarjoaa tuettua asumista päihde- ja mielenterveyskuntoutujille sekä muutoin asunnottomuuden haasteen kohdanneille asiakkaille. Asumisyksikkö sijaitsee Ali-Keravalla, parin kilometrin päässä Keravan keskustasta. Vuorelan asumispalveluyksikön viihtyisässä ja luonnonläheisessä pihapiirissä on rivi- ja luhtitaloja, joissa on yhteensä 34 asuntoa. Osa asunnoista perustuu päihteettömyyteen ja osa toimii asunto ensin -periaatteella. Lisäksi Vuorelassa on tarjolla vuorokausiperusteisesti tilapäismajoitusta erilaisiin asumisen kriisitilanteisiin sekä ensisuoja keravalaisille. Asukkailla on käytössä myös yhteiset asukastilat, joissa järjestämme viikoittain asukastoimintaa.

Keskeisiä tehtäviäsi ovat:

Työ yksikössä pitää sisällään asiakkaiden ohjaamista sekä tukemista yksilöllisten palvelusuunnitelmien mukaan. Omaohjaajana vastaat myös asiakassuunnitelmien laatimisesta yhdessä asiakkaan, sekä hänen verkostonsa kanssa. Työntekijän keskeisiä tehtäviä on tukea asiakasta arjessa, asumisessa ja elämänhallinnassa. Työhön sisältyy yksilö-, työpari- ja verkostotyöskentelyä sekä yhteisötoimintaa.

Mikäli olet sairaanhoitaja, tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä luomaan ja kehittämään sairaanhoitajan työtä ja työnkuvaa erityisesti Keski-Uudellamaalla.

Mitä me odotamme:

Tehtävässä menestyy parhaiten joustava, työtä pelkäämätön ja kehittämismyönteinen työntekijä. Tehtävässä tarvitaan sekä ryhmätyötaitoja että kykyä toimia itsenäisesti. Haussa on rohkea sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, joka ei pelkää tarttua haasteisiin. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kirjaamisosaamista, palvelujärjestelmän tuntemusta, sekä kokemusta ja tuntemusta päihdetyön arjesta. Tehtävässä edellytetään sosiaali-/terveysalan tutkintoa. Toivomme, että tehtävään valittavalla henkilöllä on ajokortti.

Tarjoamme sinulle:

  • 2-vuorotyön. Tällä hetkellä yksikössä töitä tehdään pääsääntöisesti klo 7.00 – 18.00 välillä. Työ sisältää viikonlopputyötä. Tehtävässä on myös mahdollisuus satunnaisiin yövuoroihin.
  • Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä
  • Hyvän työyhteisön, jossa on huikea yhteishenki, tekemisen meininki ja joustavuutta. Asioista keskustellaan ja niihin voi vaikuttaa.
  • Kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuuden.

Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Annika Lappalainen. Annikan tavoitat puhelinnumerosta 0400-947 730 tai sähköpostilla annika.lappalainen@sininauhakoti.fi.

Tehtävään voit hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n.sähköpostilla annika.lappalainen@sininauhakoti.fi  Hakuaika päättyy 16.12. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka voidaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme sinun aloittavan 4.1.2021 tai sopimuksen mukaan.