REKRY: Sosiaalialan ohjaaja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

JAA

Haemme nyt Turun Kotiin vietäviin palveluihimme ohjaajaa.

Hajasijoitetuissa asunnoissamme tarjotaan tuettua asumista pitkäaikaisasunnottomille Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita.

Ohjaajana keskeisiä tehtäviäsi ovat:

Kartoitat asiakkaiden sosiaalisen tuen tarvetta kotikäynneillä. Ohjaat ja tuet asiakasta arjessa ja elämänhallinnassa sosiaali- ja terveysalan näkökulmasta. Lisäksi tehtäviin kuuluu palveluohjaus, raportointi ja verkostoyhteistyö. Pääset myös kehittämään palvelun toimintaa työryhmän jäsenenä.

Mitä me odotamme:

Etsimme rentoon työyhteisöömme elämänmyönteistä, ennakkoluulotonta ja joustavaa työntekijää, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka pystyy työskentelemään itsenäisesti. Olet sitten juuri valmistunut tai pidemmän työuran tehnyt konkari. Tärkeintä on, että osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä. Siedät elämän keskeneräisyyttä etkä turhaudu helposti. Palvelujärjestelmän tuntemus sekä tieto/työkokemus päihde- ja mielenterveystyöstä katsotaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään sosiaali- ja terveysalan koulutusta esim. lähihoitaja. Työ on liikkuvaa ja tapahtuu asiakkaiden kodeissa, joten edellytämme ajokorttia ja ajotaitoa.

Tarjoamme sinulle:

  • Työ on pääasiallisesti arkeen sijoittuvaa päivätyötä.
  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.

Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Sanna Hakaheimo torstaina 6.2. klo 13 – 16. Sannan tavoitat joko puhelimitse 040 4863 151 tai sähköpostilla: sanna.hakaheimo@sininauhakoti.fi

Toivomme sinun aloittavan tehtävässä 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävää voit hakea 16.2.2020 mennessä täyttämällä tämän sähköisen hakulomakkeen