REKRY: Sosiaalialan ohjaaja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

JAA

Haemme nyt Tuusulan Kotiin vietäviin palveluihimme ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Ohjaajana keskeisiä tehtäviäsi ovat:

Kartoitat asiakkaiden sosiaalisen tuen tarvetta kotikäynneillä. Ohjaat ja tuet asiakasta arjessa ja elämänhallinnassa sosiaali- ja terveysalan näkökulmasta. Lisäksi tehtäviin kuuluu palveluohjaus, raportointi ja verkostoyhteistyö. Pääset myös kehittämään palvelun toimintaa työryhmän jäsenenä. Työ voi sisältää myös työskentelyä Keski-Uudenmaan asumisyksiköissä.

Mitä me odotamme:

Etsimme rentoon työyhteisöömme elämänmyönteistä, ennakkoluulotonta ja joustavaa työntekijää, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka pystyy työskentelemään itsenäisesti. Olet sitten juuri valmistunut tai pidemmän työuran tehnyt konkari. Tärkeintä on, että osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä. Siedät elämän keskeneräisyyttä etkä turhaudu helposti. Palvelujärjestelmän tuntemus sekä tieto/työkokemus päihde- ja mielenterveystyöstä katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää sosiaali- ja terveysalan koulutusta. Työ on liikkuvaa ja tapahtuu asiakkaiden kodeissa, joten edellytämme ajokorttia ja ajotaitoa.

Tarjoamme sinulle:

  • Pääasiallisesti arkeen klo 7-18 välille sijoittuvan päivätyön
  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.

Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä saat tiimin esimieheltä Johanna Karvoselta puhelinnumerosta 040 547 4105 tai sähköpostista johanna.karvonen@sininauhakoti.fi

Toivomme sinun aloittavan tehtävässä 2.3.2020 tai sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään voit hakea 28.2.2020 mennessä lähettämällä CV:n ja hakemuksen osoitteeseen johanna.karvonen@sininauhakoti.fi