REKRY: Sosiaalialan ohjaaja vakituiseen työsuhteeseen Kotiin vietäviin palveluihin (Espoo)

JAA

SOSIAALIALAN OHJAAJA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN 

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Uudenmaan (ensisijaisesti Espoon) Kotiin vietäviin palveluihimme Ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Hajasijoitetuissa asunnoissamme tarjotaan tuettua asumista pitkäaikaisasunnottomille Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita.

Ohjaajana keskeisiä tehtäviäsi ovat:

Kartoitat asiakkaiden sosiaalisen tuen tarvetta kotikäynneillä. Ohjaat ja tuet asiakasta arjessa ja elämänhallinnassa sosiaali- ja terveysalan näkökulmasta. Lisäksi tehtäviin kuuluu palveluohjaus, raportointi ja verkostoyhteistyö. Pääset myös kehittämään palvelun toimintaa työryhmän jäsenenä.

Mitä me odotamme:

Etsimme rentoon työyhteisöömme elämänmyönteistä, ennakkoluulotonta ja joustavaa työntekijää, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka pystyy työskentelemään itsenäisesti. Olet sitten juuri valmistunut tai pidemmän työuran tehnyt konkari. Tärkeintä on, että osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä. Siedät elämän keskeneräisyyttä etkä turhaudu helposti. Palvelujärjestelmän tuntemus sekä tieto/työkokemus päihde- ja mielenterveystyöstä katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään lähihoitajan tutkintoa. Työ on liikkuvaa ja tapahtuu asiakkaiden kodeissa, joten edellytämme ajokorttia ja ajotaitoa. 

Tarjoamme sinulle:

  • Työ on pääasiallisesti arkeen sijoittuvaa päivätyötä.
  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.

Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G21. Työsuhde on vakituinen, joka alkaa mahdollisimman pian. Haastattelut pidetään 16.7 sekä 17.7.2020

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin yksikönpäällikkö Sanna Jokinen, puh. 0400 121 105 tai tiimiesimies Katja Pirttilahti, puh 046 6010 105.

Tehtävää voit hakea 13.7.2020 mennessä laittamalla hakemuksen sanna.jokinen@sininauhakoti.fi

Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana, joten älä aikaile, jos kiinnostuit! Lisätietoa Sininauha Oy:n toiminnasta löydät nettisivuiltamme www.sininauhakoti.fi