Rekry: Sosiaalialan palveluohjaaja määräaikaiseen työsuhteeseen

JAA

Sininauha Oy on erilaisiin asumisen tarpeisiin keskittynyt tuetun asumisen ammattilainen. Sininauha Oy:n perustehtävänä on auttaa ihmisiä, joilla on päihde- ja mielenterveysongelmia sekä tarjota tukea asunnottomille ja asunnottomuuden uhkaamille ihmisille avustaen heitä pääsemään omaan kotiin ja saamaan tarvitsemansa tuen. Sininauha Oy:ssä työskentelee noin 80 työntekijää, pääasiassa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Sininauha Oy kuuluu Sininauhasäätiö-konserniin.

SOSIAALIALAN PALVELUOHJAAJAA MÄÄRÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN

Haemme nyt Uudenmaan (Espoo, Helsinki ja Vantaa) Kotiin vietäviin palveluihimme palveluohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Hajasijoitetuissa asunnoissamme tarjotaan tuettua asumista pitkäaikaisasunnottomille Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita.

Palveluohjaajana keskeisiä tehtäviäsi ovat

Kartoitat asiakkaiden sosiaalisen tuen tarvetta kotikäynneillä. Ohjaat ja tuet asiakasta arjessa ja elämänhallinnassa sosiaali- ja terveysalan näkökulmasta. Lisäksi tehtäviin kuuluu palveluohjaus, raportointi ja verkostoyhteistyö. Pääset myös kehittämään palvelun toimintaa työryhmän jäsenenä.

Mitä me odotamme

Etsimme rentoon työyhteisöömme elämänmyönteistä, ennakkoluulotonta ja joustavaa työntekijää, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka pystyy työskentelemään itsenäisesti. Olet sitten juuri valmistunut tai pidemmän työuran tehnyt konkari. Tärkeintä on, että osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä. Siedät elämän keskeneräisyyttä etkä turhaudu helposti. Palvelujärjestelmän tuntemus sekä tieto/työkokemus päihde- ja mielenterveystyöstä katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään sosiaalialan koulutusta kuten sosionomi,sairaanhoitaja tai vastaava. Työ on liikkuvaa ja tapahtuu asiakkaiden kodeissa, joten edellytämme ajokorttia ja ajotaitoa.

Tarjoamme sinulle

  • Työ on pääasiallisesti arkeen sijoittuvaa päivätyötä.
  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.

Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G23. Työsuhde on perhevapaan sijaisuus, kesto 31.8.2020 saakka.

Heräsikö kiinnostuksesi

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin yksikönpäällikkö Sanna Jokinen, puh. 0400 121 105 tai sähköpostilla sanna.jokinen@sininauhakoti.fi.

Tehtävää voit hakea 22.11.2019 mennessä sanna.jokinen@sininauhakoti.fi.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana, joten älä aikaile, jos kiinnostuit! Lisätietoa Sininauha Oy:n toiminnasta löydät nettisivuiltamme www.sininauhakoti.fi