REKRY: Tarvittaessa töihin kutsuttavat keikkalaiset

JAA

HAEMME NYT KEIKKALAISIA PÄÄKAUPUNKISEUDUN YKSIKÖIHIN

Tarjoamme pääkaupunkiseudulla kuudessa yksikössä asumispalveluita aikuisille, joilla on taustallaan päihde- ja/tai mielenterveysongelmia ja asumiseen liittyviä pitkäaikaisia pulmia. Asuminen on tuettua, arjen ja elämänhallintaa henkilökunnan tuella vahvistaen. Yksiköissä toimitaan Asunto ensin-periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita.

Keikkatyön luonne on töihin tarvittaessa kutsuttava ja käytämme työviestiä keikkojen ilmoittamiseen. Yksiköt sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Keravalla ja Tuusulassa.

Keikkalaisen keskeisiä tehtäviäsi ovat:

Tarjoat asiakkaille tukea yksilöllisesti palveluohjauksellisella työotteella, tukien arjessa ja elämänhallinnassa. Ohjaat asiakasta hänen tarvitsemiensa palveluiden piiriin ja teet tiivistä yhteistyötä verkostojen kanssa. Työtä tehdään pääasiassa kolmessa vuorossa ja työvuoroja on myös viikonloppuisin sekä arkipyhinä.

Mitä me odotamme:

Etsimme elämänmyönteistä, ennakkoluulotonta ja joustavaa sosiaali- ja terveysalan ammattilaista, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka pystyy työskentelemään itsenäisesti. Osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä. Siedät elämän keskeneräisyyttä etkä turhaudu helposti. Työssä eduksi on innovatiivisuus ja hyvät yhteistyötaidot. Eduksi katsotaan palvelujärjestelmän tunteminen sekä muutaman vuoden työkokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä.

Tarjoamme sinulle:

  • Keikkatyön, jossa mahdollisuus tehdä kolmea vuoroa.
  • Työaikojen joustavuus tarpeittesi mukaan.
  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lähetä sähköinen hakemus seuraavassa osoitteessa: https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin1365759&SID=087ee005-31aa-4a6e-9b7b-0206f5cc35a7&dy=463133192