REKRY: Tiimiesihenkilö määräaikaiseen työsuhteeseen kotiin vietäviin palveluihin

JAA

Onko sinulle tärkeää tehdä työtä, jolla on oikeasti merkitystä? Toivotko voivasi auttaa ihmisiä, jotka ovat vaikeassa elämäntilanteessa? Haluatko työssäsi kulkea asiakkaan rinnalla ja vastata hänen yksilöllisiin tuen tarpeisiinsa?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, hae meille kotiin vietäviin palveluihin pääkaupunkiseudulle TIIMIESIHENKILÖN määräaikaiseen tehtävään jo tänään! Me täällä Sininauhasäätiö-konsernissa teemme työtä asunnottomuutta kokevien ihmisten auttamiseksi.

Sininauha Oy:ssa toimitaan Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita. Meillä pääset kohtaamaan ihmisiä eri elämäntilanteissa ja auttamaan heitä monilla elämänhallinnan osa-alueilla. Kuljemme asiakkaiden rinnalla valmentavalla, tavoitteellisella ja haittoja vähentävällä työotteella, jossa kohdataan ihminen sellaisena kuin hän on, ilman mitään ennakkoluuloja.

Koordinoit arjen asiakastyötä, olet mukana asiakkaiden osallisuuden lisäämisessä sekä toimit lähiesihenkilönä tiimin henkilöstölle. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä toisen tiimiesihenkilön sekä yksikönpäällikön kanssa. Kehität yhdessä työryhmän ja henkilöstön kanssa yksikön toimintaa asukkaiden tarpeita parhaiten vastaavaksi ja huolehdit palvelusopimusten toteutumisesta.

Tehtävä pitää sisällään myös hallinnollisia tehtäviä. Esihenkilönä vastaat muun muassa työvuorojen suunnittelusta ja työehtosopimuksen säännösten noudattamisesta. Vastuullesi kuuluu myös osallistua uusien työntekijöiden rekrytointiin ja perehdytykseen yhdessä henkilöstöpäällikön kanssa.

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla tehtävään sopiva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, toimintaterapeutti, sairaanhoitaja). Arvostamme aikaisempaa kokemusta esihenkilötyöstä sekä ajokorttia työn liikkuvuuden takia.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Työyhteisön, joka kokee työnsä merkitykselliseksi (henkilöstökyselyssä 4.8, asteikolla 1-5)
  • Mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön
  • Työtiimin, jossa kaveria ei jätetä ja toista autetaan
  • Mahdollisuuden kehittää itseäsi, työtäsi ja tiimiä
  • Arkityö virka-aikana
  • Työmatkasetelit, kulttuuri- ja liikuntaetuudet, lounasetuudet sekä kattavat työterveyshuollon palvelut

Määräaikaisuus on välille 1.11.2022 – 2.3.2023, tehtävällä mahdollisuus jatkua. Tehtävässä sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja palkkaluokka on G25. Toivomme sinun aloittavan 1.11.22 tai sopimuksen mukaan

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 a §:n vaatimaa suojaa, koska siihen liittyy lähikontaktin aiheuttama tartuntariski covid-19-taudin vakaville seuraamuksille alttiille asiakkaille.

Tuntuuko siltä, että tämä työ on juuri sinua varten? Hae paikkaa heti, odotamme sinua jo innolla joukkoomme!

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen lomake tästä. Tehtävästä lisätietoa antaa yksikönpäällikkö Elli Peltola, elli.peltola@sininauhakoti.fi. Tehtävään voit hakea 13.11 asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, anna kuulua itsestäsi ennen kuin mahdollisuus lipuu läpi sormien!