REKRY: Tiimiesihenkilö Tampereelle avattavaan päihdepalveluiden toimintoon

JAA

Haluatko olla mukana luomassa alusta asti uutta? Oletko kiinnostunut tekemään lähiesihenkilötehtäviä moniammatillisessa tiimissä? Koetko monipuolisen työn mielekkääksi? Onko sinulle tärkeää tehdä työtä, jolla on oikeasti merkitystä? Toivotko voivasi auttaa ihmisiä, jotka ovat vaikeassa elämäntilanteessa? Haluatko työssäsi kulkea asiakkaan rinnalla ja vastata hänen yksilöllisiin tuen tarpeisiinsa?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, hae meille toistaiseksi voimassa olevaan PÄIHDEPALVELUIDEN TIIMIESIHENKILÖN tehtävään jo tänään! Me Sininauhasäätiö-konsernissa teemme työtä päihdeongelmista kärsivien ja asunnottomuutta kokeneiden ihmisten auttamiseksi.

Pääkaupunkiseudulle jo vakiintuneet päihdepalvelumme laajentavat toimintansa Tampereelle, jonne avaamme uuden avohuumehoitoyksikön kesäkuun alussa. Avattavassa yksikössä tarjotaan asiakkaille palvelua asiakaslähtöisellä otteella. Asiakkaille tarjottavat palvelut koostuvat avohuumehoidon peruspalvelusta, opioidikorvaushoidosta, intensiivisistä hoitojaksoista sekä kotiin annettavasta tuesta. Kohtaamme asiakkaitamme yksilöllisesti haittoja vähentävällä sekä kuntouttavalla työotteella. Työhön kuuluu päihde- ja mielenterveyshäiriöiden psykososiaalinen tuki ja vahva kuntouttava työote. Psykososiaalista hoitoa järjestetään asiakkaille omaohjaaja- ja ryhmämuotoisten keskustelujen kautta sekä yhteisömuotoisen toiminnan kautta. Koska toiminto on starttaava, työ sisältää alussa vahvasti jalkautuvaa markkinointia mahdollisille asiakkaille siellä missä asiakkaat ovat sekä klinikan toimintamallien kehittämistä ja vakiinnuttamista.

Päihdepalveluiden tiimiesihenkilönä työsi kuvaan kuuluu vastata yhdessä yksikönpäällikön ja palveluohjaajan kanssa asiakkaiden palvelujen toteuttamisesta sopimuksien mukaisesti, kehittämisestä ja vakiinnuttamisesta. Tiivis yhteistyö yksikön lääkärin kanssa on osa työtäsi. Asiakkaiden elämäntilanteen kartoittaminen sekä hoitojen suunnittelu on keskeinen osa työtäsi. Tiimiesihenkilönä saat tehdä myös hallinnollisia tehtäviä, vastaat esimerkiksi työvuorojen suunnittelusta sekä työehtosopimuksen säännösten noudattamisesta. Vastuullesi kuuluu myös osallistua uusien työntekijöiden rekrytointiin ja perehdytykseen yhdessä kollegasi sekä yksikönpäällikön kanssa.

Työnkuvasi on varmasti erittäin monipuolinen ja päivät eivät toistu samanlaisina, työotteesi on joustava ja siedät muutoksia työpäivässäsi. Toimit vastuullisesti ja tunnet asiakaskunnan tarpeet. Pääset työskentelemään moniammatillisen ja osaavan tiimin kanssa, jonka lähiesihenkilönä toimit. Toivomme sinulta kehittämismyönteistä työotetta ja kykyä johtaa kasvavaa tiimiä.

Työssäsi sinua auttaa elämänmyönteinen ja oma-aloitteinen asenne. Työssä kohtaat paljon elämän keskeneräisyyttä, joten hyvät yhteistyötaidot sekä kyky kuunnella ja kuulla toista ihmistä auttaa sinua. Työssäsi sinua auttaa myös kokemus huumehoidosta, korvaushoidon toteuttamisesta, moniammatillisesta yhteistyöstä, haittoja vähentävästä työotteesta sekä vertaistyöstä.

Tehtävään valittavalla henkilöltä vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista sairaanhoitajan pätevyyttä ja vähintään puolen vuoden työkokemusta opioidikorvaushoidon toteuttamista tai huumehoidosta.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä avattavassa toiminnossa
  • Loistavan ja iloisen työyhteisön tuen
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.
  • Pääsääntöisesti päivään sijoittuvan työn
  • Työmatkasetelit, kulttuuri- ja liikuntaetuudet, lounasetuudet sekä kattavat työterveyshuollon palvelut

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään kuitenkin 1.5.2023. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja sovellamme tehtävään sopimuspalkkaa. Esimiehenäsi toimii yksikönpäällikkö.

Tuntuuko siltä, että tämä työ on juuri sinua varten? Hae paikkaa heti, odotamme sinua jo innolla joukkoomme!

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemus tästä: https://link.webropol.com/s/vastaavahoitajatampere. Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse liiketoimintajohtaja Sanni Joutsenlahti numerosta 040 764 9105 22.2 klo 14.30–16.00, 24.2 klo 11.00–13.00, 28.2 klo 13.00–14.00, 8.2 klo 9.00–10.00, Sannin tavoitat myös sähköpostista osoitteesta sanni.joutsenlahti@sininauhakoti.fi ja puhelimella numerosta 040 764 9105. Tehtävään voit hakea 9.3 asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, anna kuulua itsestäsi ennen kuin mahdollisuus lipuu läpi sormien!

Haastattelut käydään livenä Tampereella 15–17.3.