REKRY: Tiimiesimies kotiin vietäviin palveluihin Turku

JAA

TIIMIESIMIES KOTIIN VIETÄVIIN PALVELUIHIN TURKUUN TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAAN TYÖSUHTEESEEN

Haemme nyt Turkuun tiimiesimiestä kotiin vietäviin palveluihimme.

Hajasijoitetuissa asunnoissamme tarjotaan tuettua asumista pitkäaikaisasunnottomille Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita.

Tiimiesimiehenä keskeisiä tehtäviäsi ovat:

Koordinoit arjen asiakastyötä, olet mukana asiakkaiden osallisuuden lisäämisessä sekä toimit lähiesimiehenä tiimin henkilöstölle. Tarpeen mukaan osallistut myös asiakastyöhön. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yksikönpäällikön kanssa. Kehität yhdessä työryhmän ja henkilöstön kanssa yksikön toimintaa asukkaiden tarpeita parhaiten vastaavaksi ja huolehdit palvelusopimusten toteutumisesta.

Tehtävä pitää sisällään myös hallinnollisia tehtäviä. Esimiehenä vastaat muun muassa työvuorojen suunnittelusta ja työehtosopimuksen säännösten noudattamisesta. Vastuullesi kuuluu myös osallistua uusien työntekijöiden rekrytointiin ja perehdytykseen yhdessä henkilöstöpäällikön kanssa.

Mitä me odotamme:

Sinulla on vankka kokemus päihde – ja mielenterveystyöstä ja työotteissasi onkin nähtävissä kokemuksen tuoma varmuus. Kokemuksesi myötä palvelujärjestelmä ja verkostot ovat sinulle tuttuja. Eduksesi katsomme kokemuksen lähiesimiehenä toimimisesta ja asunto ensin periaatteen tuntemisesta.

Tehtävässä tarvitaan itsenäistä sekä kehittävää työotetta. Et hätkähdä vähästä, siedät keskeneräisyyttä ja paineensietokykysi on hyvä. Positiivinen asenne ja hyvät yhteistyö- ja ongelmaratkaisutaidot ovat tehtävässä menestymisen avaimia.

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla tehtävään sopiva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, toimintaterapeutti, sairaanhoitaja). Työ on liikkuvaa ja tapahtuu asiakkaiden kodeissa, joten edellytämme ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Mitä me tarjoamme:

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja monipuoliset työtehtävät.  Sinulla mahdollisuus päästä kehittämään ja kehittymään. Saat käyttää osaamistasi monipuolisesti ja työtehtävä muotoutuu valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit, työmatkasetelit sekä lounasetuus. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G24E, lisäksi erityisosaaminen voidaan huomioida palkkauksessa. Esimiehenäsi toimii yksikönpäällikkö.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Maija Rosten puhelimitse perjantaisin klo 10 – 11. Maijan tavoitat puhelinnumerosta 044 731 0507 tai sähköpostilla: maija.rosten@sininauhakoti.fi.

Hae tehtävään ennemmin kuin myöhemmin, mutta kuitenkin viimeistään 16.12.2020. Haastattelut ovat viikoilla 1 – 2. Tehtävään voit hakea lähettämällä hakemuksen ja CV:n osoitteeseen maija.rosten@sininauhakoti.fi