REKRY: Yksikönpäällikkö toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinki

JAA

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖ RUUSULANKADULLE TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAAN TYÖSUHTEESEEN

Asumispalveluyksikön palvelut ovat tarkoitettu aikuisille, joilla on taustallaan päihde- ja/tai mielenterveysongelmia ja asumiseen liittyviä pitkäaikaisia pulmia. Asuminen on tuettua asumista, arjen ja elämän hallintaa henkilökunnan tuella vahvistaen. Yksiköt toimivat Asunto ensin -periaatteella. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Yksikönpäällikkönä keskeisiä tehtäviäsi ovat:

Yksikönpäällikkönä sinulla on kokonaisvastuu yksiköstä ja vastaat niiden strategialähtöisestä toiminnasta ja kehittämisestä sekä henkilöstöstä, taloudesta ja sidosryhmätyöstä. Vastaat palvelusopimusten toteutumisesta ja asukas/asiakastyön toimintakäytännöistä, toteuttamisesta ja ohjauksesta. Tukenasi tehtävässä sinulla on tiimiesimies.

Tehtävään kuuluu vahvasti myös yksiköiden toiminnan kehittäminen yhdessä palvelujohtajan, muiden esimiesten ja henkilöstön kanssa. Olet Sininauha Oy:n palvelutoiminnan johtoryhmän jäsen

Mitä me odotamme:

Sinulla tulee olla vankka kokemus päihde – ja mielenterveystyöstä ja työotteissasi onkin nähtävissä kokemuksen tuoma varmuus. Esimiestyöstä tulee olla aikaisempaa kokemusta vähintään yksi vuosi ja alan työkokemusta tulee olla vähintään kolme vuotta. Kokemuksesi myötä myös palvelujärjestelmä ja verkostot ovat sinulle jo tuttuja.

Tehtävässä tarvitaan itsenäistä sekä kehittävää työotetta. Et hätkähdä vähästä ja paineensietokykysi on hyvä. Positiivinen asenne ja hyvät yhteistyö- ja ongelmaratkaisutaidot ovat tehtävässä menestymisen avaimia.

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla tehtävään sopiva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, toimintaterapeutti, sairaanhoitaja).

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän kehittyvässä toimintaympäristössä. Sinulla mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistasi ja toimintaamme yhdessä muiden esimiestemme kanssa. Käytössämme ovat kulttuuri- ja liikuntasetelit, työmatkasetelit sekä lounasetuus. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Yksikönpäällikön esimiehenä toimii palvelujohtaja.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanni Joutsenlahti puhelimitse 21.1 klo 15 – 16 ja 27.1. klo 14 – 15. Sanni Joutsenlahti tavoitat puhelinnumerosta 040 7649105 tai sähköpostilla: sanni.joutsenlahti@sininauhakoti.fi

Hae tehtävään ennemmin kuin myöhemmin, mutta kuitenkin viimeistään 2.2.2021. Haastattelut ovat viikoilla 6 – 7. Tehtävään voit hakea lähettämällä hakemuksen ja cv:n osoitteeseen heidi.nikkila@sininauhasaatio.fi. Ilmoita hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.