REKRY: Yksikönpäällikkö toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vantaa

JAA

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖ TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAAN TYÖSUHTEESEEN

Haemme nyt Vantaalle YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Yksikönpäällikkö vastaa kahdesta asumispalveluyksiköstä Vantaalla.

Asumispalveluyksikkö Sahapuisto sijaitsee Vantaan Rajatorpassa ja yksikössä on 58 asuntoa. Yksikkö tarjoaa tuettua asumista pitkäaikaisasunnottomille ja asunnottomuuden uhan alla oleville henkilöille, joilla on päihde- ja mielenterveysongelmia. Sahapuiston toiminta pohjautuu Asunto ensin -periaatteeseen, jossa ajatuksena on se, että ensin turvataan asuminen ja sitten alkaa muu sosiaalinen kuntoutuminen. Tuki asukkaille on kokonaisvaltaista ja moniammatillista, asukkaan yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityä.

Asumispalveluyksikkö Myrri sijaitsee Vantaan Myyrmäessä ja yksikössä on 12 yksiötä ja kaksi kahden hengen soluasuntoa. Myrrin tukiasunnot on tarkoitettu asunnottomille päihde- ja mielenterveystaustaisille, kunnallisten sosiaalitoimien asiakkaille. Tuemme yksikössä asukkaan päihteettömyyttä ja elämäntaitojen vahvistamista monipuolisesti ja moniammatillisen tiimin tukemana.

Keskeisimmät työtehtäväsi yksikönpäällikkönä

Yksikönpäällikkönä sinulla on kokonaisvastuu näistä kahdesta yksiköstä ja vastaat niiden strategialähtöisestä toiminnasta ja kehittämisestä sekä henkilöstöstä, taloudesta ja sidosryhmätyöstä. Vastaat palvelusopimusten toteutumisesta ja asukas/asiakastyön toimintakäytännöistä, toteuttamisesta ja ohjauksesta. Tukenasi tehtävässä sinulla on molemmissa yksiköissä tiimiesimies.

Tehtävään kuuluu vahvasti myös yksiköiden toiminnan kehittäminen yhdessä palvelujohtajan, muiden esihenkilöiden ja henkilöstön kanssa. Olet Sininauha Oy:n palvelutoiminnan johtoryhmän jäsen.

Mitä me odotamme sinulta:

Sinulla tulee olla vankka kokemus päihde – ja mielenterveystyöstä ja työotteessasi onkin nähtävissä kokemuksen tuoma varmuus. Esimiestyöstä tulee olla aikaisempaa kokemusta vähintään yksi vuosi ja alan työkokemusta tulee olla vähintään kolme vuotta.  Kokemuksesi myötä myös palvelujärjestelmä ja verkostot ovat sinulle jo tuttuja.

Tehtävässä tarvitaan itsenäistä sekä kehittävää työotetta. Et hätkähdä vähästä ja paineensietokykysi on hyvä. Positiivinen asenne ja hyvät yhteistyö- ja ongelmaratkaisutaidot ovat tehtävässä menestymisen avaimia.

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla tehtävään sopiva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, toimintaterapeutti, sairaanhoitaja).

Mitä me tarjoamme:

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän kehittyvässä toimintaympäristössä. Sinulla mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistasi ja toimintaamme yhdessä muiden esihenkilöiden kanssa. Käytössämme ovat kulttuuri- ja liikuntasetelit, työmatkasetelit, lounasetuus ja kattavat työterveyshuollon palvelut. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.  Yksikönpäällikön esimiehenä toimii palvelujohtaja.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa 1.11. tai sopimuksen mukaan.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Sanni Joutsenlahti tiistaina 14.9. klo 15-16 ja torstaina 16.9. klo 15-16. Sannin tavoitat puhelinnumerosta 040-764 9105. Tehtävään voit hakea lähettämällä hakemus ja CV osoitteeseen sanni.joutsenlahti@sininauhakoti.fi. Ilmoita hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Kirjoita sähköpostin aiheeksi ”Yksikönpäällikkö Sahapuisto”. Hakuaika päättyy 24.9. Lähetämme valituille hakijoille videohaastattelukysymykset sähköpostilla, jonka pohjalta hakijat valikoidaan haastatteluihin. Haastattelut pidetään 4.10 ja 6.10, joten varaathan nämä jo kalenteriisi.