Rekry: Yksikönpäällikkö toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Yksikönpäällikkö vastaa kahdesta asumispalveluyksiköstä Vantaalla.
JAA

Haemme nyt Vantaalle yksikönpäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Yksikönpäällikkö vastaa kahdesta asumispalveluyksiköstä Vantaalla.

Asumispalveluyksikkö Sahapuisto sijaitsee Vantaan Rajatorpassa ja yksikössä on 58 asuntoa. Yksikkö tarjoaa tuettua asumista pitkäaikaisasunnottomille ja asunnottomuuden uhan alla oleville henkilöille, joilla on päihde- ja mielenterveysongelmia. Sahapuiston toiminta pohjautuu Asunto ensin -periaatteeseen, jossa ajatuksena on se, että ensin turvataan asuminen ja sitten alkaa muu sosiaalinen kuntoutuminen. Tuki asukkaille on kokonaisvaltaista ja moniammatillista, asukkaan yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityä.

Asumispalveluyksikkö Myrri sijaitsee Vantaan Myyrmäessä ja yksikössä on 12 yksiötä ja kaksi kahden hengen soluasuntoa. Myrrin tukiasunnot on tarkoitettu asunnottomille päihde- ja mielenterveystaustaisille, kunnallisten sosiaalitoimien asiakkaille. Tuemme yksikössä asukkaan päihteettömyyttä ja elämäntaitojen vahvistamista monipuolisesti ja moniammatillisen tiimin tukemana. Toimistorakennuksen yhteydessä sijaitsee kaikille yhteinen olohuone, jossa järjestämme säännöllisesti erilaista ryhmätoimintaa.

Keskeisimmät työtehtäväsi yksikönpäällikkönä

Yksikönpäällikkönä sinulla on kokonaisvastuu näistä kahdesta yksiköstä ja vastaat niiden strategialähtöisestä toiminnasta ja kehittämisestä sekä henkilöstöstä, taloudesta ja sidosryhmätyöstä. Vastaat palvelusopimusten toteutumisesta ja asukas/asiakastyön toimintakäytännöistä, toteuttamisesta ja ohjauksesta. Tukenasi tehtävässä sinulla on tiimiesimies.

Tehtävään kuuluu vahvasti myös yksiköiden toiminnan kehittäminen yhdessä palvelujohtajan, muiden esimiesten ja henkilöstön kanssa. Olet Sininauha Oy:n palvelutoiminnan johtoryhmän jäsen.

Mitä me odotamme sinulta

Sinulla tulee olla vankka kokemus päihde – ja mielenterveystyöstä ja työotteissasi onkin nähtävissä kokemuksen tuoma varmuus. Esimiestyöstä tulee olla aikaisempaa kokemusta vähintään yksi vuosi ja alan työkokemusta tulee olla vähintään kolme vuotta. Kokemuksesi myötä myös palvelujärjestelmä ja verkostot ovat sinulle jo tuttuja.

Tehtävässä tarvitaan itsenäistä sekä kehittävää työotetta. Et hätkähdä vähästä ja paineensietokykysi on hyvä. Positiivinen asenne ja hyvät yhteistyö- ja ongelmaratkaisutaidot ovat tehtävässä menestymisen avaimia.

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla tehtävään sopiva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, toimintaterapeutti, sairaanhoitaja).

Mitä me tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän kehittyvässä toimintaympäristössä. Sinulla mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistasi ja toimintaamme yhdessä muiden esimiestemme kanssa. Käytössämme ovat kulttuuri- ja liikuntasetelit, työmatkasetelit sekä lounasetuus. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Peruspalkan lisäksi maksamme palvelusvuosilisää ja muu erityisosaaminen voidaan myös huomioida palkkauksessa. Yksikönpäällikön esimiehenä toimii palvelujohtaja.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa 1.12. tai sopimuksen mukaan. Lisätietoa Sininauha Oy:n toiminnasta löydät nettisivuiltamme www.sininauhakoti.fi.

Heräsikö kiinnostuksesi

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Sanni Joutsenlahti perjantaina 18.10. klo 9 – 11, tiistaina 22.10. klo 14.30 – 15.30 ja perjantaina 25.10. klo 14 – 16. Sannin tavoitat puhelinnumerosta 040-764 9105. Tehtävään voit hakea lähettämällä hakemuksen ja cv osoitteeseen sanni.joutsenlahti@sininauhakoti.fi. Hakuaika päättyy 25.10.2019. Ensimmäisen kierroksen haastatteluajat ovat maanant28. – 29.10. ja toisen kierroksen haastattelut pidetään perjantaina 1.11