REKRY: Yksikönpäällikkö Turku

JAA

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖ TURKUUN TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAAN TYÖSUHTEESEEN

Haemme nyt kasvavaan toimintaamme Turkuun yksikönpäällikköä kotiin vietäviin palveluihin.

Tarjoamme tuettua asumista Turun alueen pitkäaikaisasunnottomille Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita. Kotiin vietäviä palveluja tarjotaan Turussa ja sen lähialueilla hajasijoitettuihin asuntoihin.

Yksikönpäällikkönä keskeisiä tehtäviäsi ovat:

Yksikönpäällikkönä sinulla on kokonaisvastuu yksiköstä ja vastaat sen strategialähtöisestä toiminnasta ja kehittämisestä, henkilöstöstä, taloudesta, sidosryhmätyöstä sekä hajasijoitettuihin asuntokantaan liittyvästä työstä. Vastaat palvelusopimusten toteutumisesta ja asukas/asiakastyön toimintakäytännöistä, toteuttamisesta ja ohjauksesta. Tukenasi tehtävässä sinulla on kotiin vietävien palveluiden tiimiesimies sekä asumispalveluyksikön Niittykodin yksikönpäällikkö, jonka kanssa teette tiivistä yhteistyötä.

Tehtävään kuuluu vahvasti myös yksiköiden toiminnan kehittäminen yhdessä palvelujohtajan, muiden esimiesten ja henkilöstön kanssa. Olet Sininauha Oy:n palvelutoiminnan johtoryhmän jäsen

Mitä me odotamme:

Sinulla tulee olla vankka kokemus päihde – ja mielenterveystyöstä ja työotteissasi onkin nähtävissä kokemuksen tuoma varmuus. Esimiestyöstä tulee olla aikaisempaa kokemusta vähintään yksi vuosi ja alan työkokemusta tulee olla vähintään kolme vuotta. Kokemuksesi myötä myös palvelujärjestelmä ja verkostot ovat sinulle jo tuttuja.

Tehtävässä tarvitaan itsenäistä sekä kehittävää työotetta. Et hätkähdä vähästä ja paineensietokykysi on hyvä. Positiivinen asenne ja hyvät yhteistyö- ja ongelmaratkaisutaidot ovat tehtävässä menestymisen avaimia.

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla tehtävään sopiva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, toimintaterapeutti, sairaanhoitaja). Eduksi katsotaan, jos sinulla on ajokortti.

Mitä me tarjoamme:

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän kehittyvässä toimintaympäristössä. Sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistasi ja toimintaamme yhdessä muiden esimiestemme kanssa. Käytössämme ovat kulttuuri- ja liikuntasetelit, työmatkasetelit sekä lounasetuus. Yksikönpäällikön esimiehenä toimii palvelujohtaja.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa viimeistään 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan. Kotiin vietävien palveluiden toimipiste sijaitsee Sininauha Oy:n asumispalveluyksikkö Niittykodin yhteydessä, Liinahaankatu 32.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Sanni Joutsenlahti puhelimitse/sähköpostilla 25.8. klo 12 – 13, 27.8. klo 9 – 10 ja 31.8. klo 10 -11. Sannin tavoitat puhelinnumerosta 040 7649 105 tai sähköpostilla: sanni.joutsenlahti@sininauhakoti.fi.

Hae tehtävään ennemmin kuin myöhemmin, mutta kuitenkin viimeistään 10.9.2020. Lähetä hakemus ja ansioluettelosi sähköpostilla: heidi.nikkila@sininauhasaatio.fi. Kirjoita sähköpostin otsikkoon ”Yksikönpäällikkö” ja mainitse hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Haastattelut ovat viikoilla 38 – 39.