REKRY: Yksinkönpäällikkö laajentuvaan päihdepalveluiden toimintoon Tampere

JAA

Haluatko olla mukana luomassa alusta asti uutta? Koetko monipuolisen työn mielekkääksi? Oletko kokenut sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, jolla on kokemusta esihenkilötyöstä?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, hae meille toistaiseksi voimassa olevaan PÄIHDEPALVELUIDEN/AVOHUUMEHOIDON YKSIKÖNPÄÄLLIKÖN tehtävään jo tänään! Me Sininauhasäätiö-konsernissa teemme työtä päihdeongelmista kärsivien ja asunnottomuutta kokeneiden ihmisten auttamiseksi.

Pääkaupunkiseudulle jo vakiintuneet päihdepalvelumme laajentavat toimintansa Tampereelle. Kesäkuussa avattavassa avohuumehoitoyksikössä tarjotaan asiakkaille palvelua asiakaslähtöisellä otteella. Asiakkaille tarjottavat palvelut koostuvat avohuumehoidon peruspalvelusta, opioidikorvaushoidosta, intensiivisistä hoitojaksoista sekä kotiin annettavasta tuesta.

Koska toiminto on starttaava, on työssä alussa vahvasti läsnä rekrytointi, jalkautuva markkinointi sekä toiminnan vakiinnuttaminen. Saat avaamiseen tukea yksikön tiimiesihenkilöltä ja vastaavalta sosiaaliohjaajalta, käynnistämiseen nimetyltä työryhmältä, palvelutoiminnan johtoryhmältä sekä tietysti pääkaupunkiseudun päihdepalvelujen päälliköltä ja tiimiltä, jonka toimintaan pääset tutustumaan. Uusi avohuumehoidon yksikkö tulee avata viimeistään 1.6.2023.

Yksikönpäällikkönä työpäiväsi koostuu seuraavasti:

Yksikönpäällikkönä sinulla on kokonaisvastuu yksikön toiminnan avaamisesta, kehittämisestä sekä henkilöstöstä, taloudesta ja sidosryhmätyöstä. Vastaat palvelusopimusten toteutumisesta ja asiakastyön toimintakäytännöistä, toteuttamisesta ja ohjauksesta. Yhteistyö klinikan lääkärin kanssa on myös keskeinen osa työtäsi.

Tehtävään kuuluu vahvasti myös yksiköiden toiminnan kehittäminen yhdessä liiketoimintajohtajan, muiden esihenkilöiden ja henkilöstön kanssa. Olet Sininauha Oy:n palvelutoiminnan johtoryhmän jäsen. Esimiehenäsi toimii liiketoimintajohtaja.

Jotta pystyt suoriutumaan tehtävästä parhaalla mahdollisella tavalla, toivomme sinulta seuraavia ominaisuuksia:

 • Kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä
 • Vaaditaan kokemusta esihenkilötyöstä sosiaali- ja terveysalalta vähintään 2 vuotta tai vastaavaa koulutusta (esim. JET tai YAMK)
 • Itsenäistä ja kehittävää työotetta
 • Paineensietokykyä
 • Yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaitoja
 • Sairaanhoitajan tai Sosionomi (AMK) koulutusta
 • Arvostamme myös verkostotuntemusta Tampereen ja lähiseudun osalta

Me tulemme tarjoamaan sinulle:

 • Mielenkiintoisen ja merkityksellisen työtehtävän, jossa pääset luomaan uuden toiminnon
 • Kehittämismyönteisen ja innostavan työyhteisön, jossa panostetaan henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvointiin. Henkilöstökyselyn suositteluluku +41 (asteikko -100 – +100)
 • Käytössämme on kulttuuri- ja liikunta-, työmatka- ja lounasetuus sekä kattavat työterveyshuollon palvelut. Lisäksi käytössämme on kannustepalkkiojärjestelmä.
 • Joustavan hybridityömallin

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään kuitenkin 1.5.2023. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja sovellamme tehtävään sopimuspalkkaa.

Tuntuuko siltä, että tämä työ on juuri sinua varten? Hae paikkaa heti, odotamme sinua jo innolla joukkoomme!

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemus palkkatoiveineen tästä.

Lisätietoja puhelimitse tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Sanni Joutsenlahti aikoina 22.2 klo 14.30–16.00, 24.2 klo 11.00–13.00, 28.2 klo 13.00–14.00, 8.2 klo 9.00–10.00 numerosta 040 764 9105. Voit laittaa Sannille myös sähköpostista osoitteeseen sanni.joutsenlahti@sininauhakoti.fi. Tehtävään voit hakea 9.3 asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, anna kuulua itsestäsi ennen kuin mahdollisuus lipuu läpi sormien!

Ensimmäisen kierroksen haastattelut käydään Teamsin välityksellä jo hakuaikana. Toisen kierroksen haastattelut käydään livenä Tampereella 15–17.3.