REKRY: Yöohjaaja määräaikaiseen tehtävään Kerava

JAA

Onko sinulle tärkeää tehdä työtä, jolla on oikeasti merkitystä? Toivotko voivasi auttaa ihmisiä, jotka ovat vaikeassa elämäntilanteessa? Haluatko työssäsi kulkea asiakkaan rinnalla ja vastata hänen yksilöllisiin tuen tarpeisiinsa?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, hae meille Keravalla sijaitsevaan Vuorelan ensisuojaan YÖOHJAAJAN sijaisuuteen jo tänään! Sijaisuus on ajalle 1.3.-30.9.2023

Vuorelan ensisuojassa tarjotaan yöaikaista tilapäismajoitusta kymmenelle asiakkaalle.

Työssäsi tarvitset taitoa kuunnella, kommunikoida ja toimia erilaisten ihmisten kanssa. Työ on itsenäistä ja toivomme, että pystyt työskentelemään ja tekemään itsenäisiä ratkaisuja vaihtelevissa tilanteissa. Yöt harvemmin toistavat itseään ja työtä määrittelevät asiakkaidemme hetkittäinkin muuttuvat tarpeet.

Työhön vaaditaan sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Arvostamme kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä, mutta emme sitä edellytä.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Työyhteisön, jonka henkilöstökyselyn tulokset ovat vuodesta toiseen liki täydellisiä.
  • Näköalapaikan moderniin asunnottomuustyöhön
  • Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja työtäsi
  • Yötyön
  • Työmatkasetelit, kulttuuri- ja liikuntaetuudet, lounasetuudet sekä kattavat työterveyshuollon palvelut

Tehtävässä sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaluokka on G19C (2174,14 €–2351,83 €, riippuen tehtävään valittavan kokemuksesta).

Työ sijoittuu pääsääntöisesti kellonaikavälille 20-08. Työtä tehdään pääsääntöisesti rytmillä viisi työvuoroa-viisi vapaapäivää.

Tuntuuko siltä, että tämä työ on juuri sinua varten? Hae paikkaa heti, odotamme sinua jo innolla joukkoomme!

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemus tästä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tiimiesihenkilö Satu Kajander, hänet tavoitat sähköpostitse satu.kajander@sininauhakoti.fi tai puhelimella numerosta 040 746 0547. Tehtävään voit hakea 14.3.2023 asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, anna kuulua itsestäsi ennen kuin mahdollisuus lipuu läpi sormien!