REKRY: Yöohjaaja vakituiseen työsuhteeseen Tuusula

JAA

Asumispalveluyksikkö Mutterimajan toiminnan muutoksen myötä vahvistamme henkilökuntavahvuuttamme. Tule kehittämään kanssamme uutta toimintaa!

Haemme nyt Tuusulaan Mutterimajan asumispalveluyksikköön Yöohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Asumispalveluyksikön palvelut ovat tarkoitettu aikuisille, joilla on taustallaan päihde- ja/tai mielenterveysongelmia ja asumiseen liittyviä pitkäaikaisia pulmia. Asumispalveluyksikkö tarjoaa palveluasumista ja tehostettua palveluasumista 23 asukkaalle ja toimii Asunto ensin -periaatteella. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Keskeisiä tehtäviäsi olisivat:

Tuet ja ohjaat asukkaiden elämänhallintaa asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Olet tukena asiakkaiden arjessa läsnä olemalla sekä turvaat yksikössä yörauhaa ja asukkaiden turvallisuutta. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 20.30 – 08 välillä, arkisin ja viikonloppuisin.

Mitä odotamme sinulta:

Olet elämänmyönteinen ja oma-aloitteinen sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka osaa kuunnella ja kuulla toista ihmistä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn.  Tehtävään valittavalla henkilöltä vaaditaan terveyden- tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 ja 559/1994) mukaista pätevyyttä. Katsomme eduksi kokemuksen päihde- ja mielenterveystyöstä.

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.

Tehtävissä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on 19C. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä 10.1.22 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Annika Lappalainen, annika.lappalainen@sininauhakoti.fi.

Tehtävää voit hakea 26.12.2021 mennessä lähettämällä hakemus ja CV osoitteeseen annika.lappalainen@sininauhakoti.fi. Kirjoitathan sähköpostin otsikkokenttään ”Yöohjaaja”. Aloitamme haastattelut hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä!