REKRY: Yövalvoja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

JAA

Haemme nyt Helsinkiin asumispalveluyksikkö Pessiin YÖVALVOJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Asumispalveluyksikön palvelut ovat tarkoitettu aikuisille, joilla on taustallaan päihde- ja/tai mielenterveysongelmia ja asumiseen liittyviä pitkäaikaisia pulmia. Asuminen on tuettua asumista, arjen ja elämän hallintaa henkilökunnan tuella vahvistaen. Yksiköt toimivat Asunto ensin -periaatteella. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. 

Keskeisiä tehtäviäsi olisivat: 

Tuet asukkaiden elämänhallintaa ja vuorokausirytmiä. Olet tukena elämän kriisitilanteissa läsnä olemalla sekä turvaat yksikössä yörauhaa ennakoimalla ja tarvittaessa puuttumalla häiriötilanteisiinTyötä tehdään pääsääntöisesti klo 21 – 08 välillä arkisin ja viikonloppuisin. 

Mitä odotamme sinulta: 

Toivomme, että sinulla on kokemusta päihde ja mielenterveystyöstä sekä Asunto-ensin periaate on tuttu. Olet elämänmyönteinen ja oma-aloitteinen sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka osaa kuunnella ja kuulla toista ihmistä sekä sietää elämän keskeneräisyyttä. Tehtävään valittavalla henkilöltä vaaditaan terveyden- tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 ja 559/1994) mukaista pätevyyttä.  

Tarjoamme sinulle: 

  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.  
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.  
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus. 

Tehtävissä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaluokka G19C. Toivomme sinun aloittavan 6.4 tai sopimuksen mukaan. 

Heräsikö kiinnostuksesi? 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Paula Ahonenpaula.ahonen@sininauhakoti.fi. 

Tehtävää voit hakea 22.3.2020 mennessä lähettämällä hakemus ja CV osoitteeseen paula.ahonen@sininauhakoti.fi. Kirjoitathan sähköpostin otsikkokenttään ”Yövalvoja”.