REKRY: Yövalvoja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

JAA

Haemme nyt Turun asumispalveluyksikköömme YÖVALVOJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Asumispalveluyksikön palvelut ovat tarkoitettu aikuisille, joilla on taustallaan päihde- ja/tai mielenterveysongelmia ja asumiseen liittyviä pitkäaikaisia pulmia. Asuminen on tuettua asumista, arjen ja elämän hallintaa henkilökunnan tuella vahvistaen. Yksiköt toimivat Asunto ensin -periaatteella. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. 

Keskeisiä tehtäviäsi olisivat: 

Tuet asukkaiden elämänhallintaa ja vuorokausirytmiä. Olet tukena elämän kriisitilanteissa läsnä olemalla sekä turvaat yksikössä yörauhaa ennakoimalla ja tarvittaessa puuttumalla häiriötilanteisiinTyötä tehdään pääsääntöisesti klo 21 – 08 välillä arkisin ja viikonloppuisin. 

Mitä odotamme sinulta: 

Toivomme, että sinulla on kokemusta päihde ja mielenterveystyöstä sekä Asunto-ensin periaate on tuttu. Olet elämänmyönteinen ja oma-aloitteinen sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka osaa kuunnella ja kuulla toista ihmistä sekä sietää elämän keskeneräisyyttä. Katsomme sosiaali- ja terveysalan koulutuksen eduksi. 

Tarjoamme sinulle: 

  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä. 
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus. 

Tehtävissä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaluokka on G19. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä 1.4 tai sopimuksen mukaan. 

 Heräsikö kiinnostuksesi? 

 Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Petri Muli, puh. 044 4919328 ja puhelinajat 10.3 ja 13.3. klo 12-14. 

Tehtävää voit hakea 15.3.2020 mennessä täyttämällä sähköisen lomakkeen tästä