REKRY: Yövalvoja vakituiseen työsuhteeseen Helsinki

JAA

Haemme nyt Helsinkiin asumispalveluyksikkö Pessiin YÖVALVOJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Asumispalveluyksikön palvelut ovat tarkoitettu aikuisille, joilla on taustallaan päihde- ja/tai mielenterveysongelmia ja asumiseen liittyviä pitkäaikaisia pulmia. Asuminen on tuettua asumista, arjen ja elämän hallintaa henkilökunnan tuella vahvistaen. Yksiköt toimivat Asunto ensin -periaatteella. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Keskeisiä tehtäviäsi olisivat:

Tuet asukkaiden elämänhallintaa ja vuorokausirytmiä. Olet tukena elämän kriisitilanteissa läsnä olemalla sekä turvaat yksikössä yörauhaa ennakoimalla ja tarvittaessa puuttumalla häiriötilanteisiin. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 21 – 08 välillä arkisin ja viikonloppuisin.

Mitä odotamme sinulta:

Toivomme, että sinulla on kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä sekä Asunto-ensin periaate on tuttu. Olet elämänmyönteinen ja oma-aloitteinen sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka osaa kuunnella ja kuulla toista ihmistä sekä sietää elämän keskeneräisyyttä. Tehtävään valittavalla henkilöltä vaaditaan terveyden- tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 ja 559/1994) mukaista pätevyyttä.

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.

Tehtävissä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Toivomme sinun aloittavan mahdollisimman pian.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Paula Ahonen, paula.ahonen@sininauhakoti.fi.

Tehtävää voit hakea 11.11.2020 mennessä lähettämällä hakemus ja CV osoitteeseen paula.ahonen@sininauhakoti.fi. Kirjoitathan sähköpostin otsikkokenttään ”Yövalvoja”. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.