REKRY: Yövalvoja vakituiseen työsuhteeseen Ruusulankatu

JAA

Haemme nyt Helsinkiin Ruusulankadun asumispalveluyksikköön YÖVALVOJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Asumispalveluyksikön palvelut ovat tarkoitettu aikuisille, joilla on taustallaan päihde- ja/tai mielenterveysongelmia ja asumiseen liittyviä pitkäaikaisia pulmia. Asuminen on tuettua asumista, arjen ja elämän hallintaa henkilökunnan tuella vahvistaen. Yksikkö toimii Asunto ensin -periaatteella. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Keskeisiä tehtäviäsi olisivat:

Tuet asukkaiden elämänhallintaa ja vuorokausirytmiä. Olet tukena elämän kriisitilanteissa läsnä olemalla sekä turvaat yksikössä yörauhaa ennakoimalla ja tarvittaessa puuttumalla häiriötilanteisiin. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 21–08 välillä arkisin ja viikonloppuisin.

Mitä odotamme sinulta:

Toivomme, että sinulla on kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä sekä Asunto-ensin periaate on tuttu. Olet elämänmyönteinen ja oma-aloitteinen sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka osaa kuunnella ja kuulla toista ihmistä sekä sietää elämän keskeneräisyyttä. Tehtävään valittavalla henkilöltä vaaditaan terveyden- tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 ja 559/1994) mukaista pätevyyttä.

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.

Tehtävissä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on 19C. Toivomme sinun aloittavan 1.10 tai sopimuksen mukaan. Vallitsevan pandemian takia, haastattelut hoidetaan ensisijaisesti etähaastatteluina Skype/Teams-sovelluksien avulla

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Simo Malm, simo.malm@sininauhakoti.fi

Tehtävää voit hakea 20.9.2020 mennessä lähettämällä hakemus ja CV osoitteeseen simo.malm@sininauhakoti.fi. Kirjoitathan sähköpostin otsikkokenttään ”Yövalvoja”. Aloitamme haastattelut hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä!