Sahapuisto juhli tasavuosia!

Sahapuiston asumisyksikössä Vantaan Rajatorpassa vietettiin eilen 10-vuotisjuhlat. Sahislaiset olivat järjestäneet kivat pihabileet asukkaille, henkilöstölle, naapureille ja yhteistyökumppaneille.
JAA

Sahapuiston asumisyksikössä Vantaan Rajatorpassa vietettiin eilen 10-vuotisjuhlat.  Sahislaiset olivat järjestäneet kivat pihabileet asukkaille, henkilöstölle, naapureille ja yhteistyökumppaneille.

Grilli oli kuumana ja herkkuja jonoteltiin innokkaasti: salaatteja, makkaraa, lettuja!

Ohjelmassa kuultiin puheita, kuten juhlassa pitääkin olla. Iltapäivän avasi Sahapuiston palveluesimies Joonas Tanninen, jonka jälkeen puheenvuoro siirtyi toimitusjohtaja Henri Pelkoselle ja kehittämisjohtaja Leena Rusille. Paikalle oli kutsuttu myös entisiä työntekijöitä ja Sahiksen historian avainhenkilöitä: Sahapuiston historiasta ja sen ensimmäisistä asukkaista kertoili mm. Sahiksen entinen päällikkö Rolf Rautiainen ja entinen toimitusjohtaja Jorma Soini. Myös muutamat vanhimmat asukkaat intoutuivat puheen aikana spontaanisti muistelemaan menneitä.

Musiikista vastasi Marjo Leinonen ja Publicans ja vetivätkin niin svengaavaa tahtia, että tunnelma lämpeni mukavasti, lisäksi iloksemme esiintyi myös Trio TOP – mahtavat musat! Kesätukan sai käydä laittamassa oman hiusgurumme Sarin ja Jouko the Street Barberin hoiteissa kuntoon.

Onnea Sahapuisto ja kiitos juhlista!