Sininauha Oy etsii yövalvojaa Helsinkiin!

JAA

Sininauha Oy on erilaisiin asumisen tarpeisiin keskittynyt tuetun asumisen ammattilainen. Sininauha Oy:n perustehtävä on kodin ja tuen tarjoaminen asunnottomille ja päihde- ja mielenterveysongelmista kärsiville sekä näiden ihmisten oikeuksien puolustaminen. Sininauha Oy:ssä työskentelee noin 80 työntekijää, pääasiassa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Sininauha  Oy:n asumispalveluyksikössä tarjotaan tuettua asumista helsinkiläisille pitkäaikaisasunnottomille Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita. Yksiköiden yhteydessä toimii kaikille avoin Sininauhasäätiön, STEA:n tukema päiväkeskus.

Etsimme pääkaupunkiseudulla sijaitsevaan asumispalveluyksikköömme vakituiseen työsuhteeseen

YÖVALVOJAA

Parhaimmat valmiudet tehtävään antaa vankka työkokemus päihde- ja mielenterveys asiakkaista.

Arvostamme kokemuksen tuomaa varmuutta työotteeseen. Eduksi katsotaan sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan koulutus esim. lähihoitaja.

Odotamme, että olet elämänmyönteistä ammattilaista, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka  osaa kuunnella ja kuulla toista ihmistä sekä sietää elämän keskeneräisyyttä. Olet hyvä lukemaan ihmisiä ja luomaan luottamuksellisen suhteen asiakkaisiin. Lisäksi tarvitaan aloitteellisuutta, itsenäistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja.  Koska kyseessä on yötyö, olethan luonteeltasi yökyöpeli. Eduksesi katsomme hygieniapassin.

Yövalvojan työtehtäviä

Läsnäolo asukkaille kriisitilanteissa, henkisen tuen antaminen.

  • Työparityöskentely
  • Asukkaiden arjen ja vuorokausirytmin tukeminen
  • Ympäristötyö
  • Asumisyksiköiden sääntöjen noudattamisen valvominen
  • Palohälytykset ja niiden vaatimat toimenpiteet sekä dokumentointi
  • Turvata asumisyksikön yörauhaa ennakoimalla ja tarvittaessa puuttumalla häiriötilanteisiin.

Mitä me tarjoamme

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja monipuoliset työtehtävät. Työsuhteen alussa koti-yksikkösi on Ruusulunkadun 10 sijaitseva asumispalveluyksikkö. Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G 17, lisäksi erityisosaaminen voidaan huomioida palkkauksessa. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian.

Lisätietoa Sininauha Oy:n toiminnasta löydät nettisivuiltamme www.sininauhakoti.fi.

Heräsikö kiinnostuksesi

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaavat Jaana Tapaninen, puh. 040 7375105 tai Elina Liikanen puh. 046 6009105. Hae tehtävään ennemmin kuin myöhemmin, mutta kuitenkin viimeistään 24.6.2018. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään voit hakea tämän sähköisen linkin kautta.