Sininauha Oy on yhteiskunnallinen yritys

Haluamme arvomaailmamme mukaisesti tuottaa yhteiskunnallista hyvää ja tehdä maailmasta osaltamme paremman paikan.
JAA

Sininauha Oy on yhteiskunnallinen yritys

Sininauha Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena arvokkaasta työstä asunnottomien elinolojen parantamisessa. Sininauhasäätiö on toiminut pääkaupunkiseudulla 1950-luvulta lähtien, ja tämän vuoden alusta Sininauha Oy on vastannut asumispalveluista ja asumisen tukipalveluista.

Suomalaisen Työn Liiton myöntämän Yhteiskunnallinen yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus. Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti, eli nämä yritykset tekevät hyvää ja jakavat hyvää.

Asunnottomuus, syrjäytyminen, yksinäisyys sekä päihde- ja mielenterveysongelmat eivät ole helpottumassa. Päinvastoin yhteiskunnan haasteet monimutkaistuvat. Olemme Sininauhassa vakuuttuneita siitä, että on kestävämpää auttaa syrjäytynyttä saamaan kiinni elämästä kuin kääntää hänelle selkämme.

Sininauha Oy:ssä uskotaan, että oli elämäntarina mikä tahansa, toivoa on aina. Uskomme uusiin mahdollisuuksiin ja yhdessä tekemiseen. Jokaisella meistä on unelmia, me autamme toteuttamaan niitä. Ensimmäinen askel on oma koti. Arki voi alkuun olla raskasta, mutta pala kerrallaan elämä saadaan tukevammalle pohjalle. Se on myös osoitus sitoutuneen henkilökunnan ammattitaidosta ja herkkyydestä kohdata jokainen apua tarvitseva yksilönä.