Sininauha Oy:n hallitukseen kaksi uutta jäsentä

JAA

Sininauha Oy tuottaa asumis- ja tukipalveluita asunnottomuutta kokeneille henkilöille, joilla monella on päihteiden käyttöön tai mielenterveyteen liittyviä haasteita. Yritys on maamme suurimpia asunto ensin -toimijoita. Sininauha Oy on yhteiskunnallinen yritys ja sen toiminnassa korostuvat vastuullisuus ja vaikuttavuus.

Sininauha Oy:n hallituksessa tapahtui kesäkuussa muutoksia. Uusina jäseninä hallituksessa ovat aloittaneet KTM Heini Pirttijärvi ja LL, eMBA Jukka-Pekka Kuokkanen.

Heini Pirttijärvi on liiketoiminnan ja henkilöstöjohtamisen sekä hallitustyön ammattilainen. Hänellä on laaja, yli 20 vuoden kokemus erilaisista vaativista liikkeenjohdon tehtävistä useissa yrityksissä Suomessa ja kansainvälisesti. Pirttijärvi on toiminut muun muassa toimitusjohtajana, liiketoimintayksikön johtajana ja henkilöstöjohtajana.

Jukka-Pekka Kuokkanen on kokenut johtaja, jolla on yli 20 vuoden kattava kokemus eri sosiaali- ja terveydenhuollon aloilta yksityisellä ja julkisella puolella. Tällä hetkellä hän on Turussa sijaitsevan Parkinmäen Palvelutalon toimitusjohtaja. Kuokkanen on Varsinais-Suomen hyvinvointialueen valtuutettu ja hyvinvointialueen hallituksen varajäsen.

Sininauha Oy:n hallituksen puheenjohtajana jatkaa pääsihteeri Marianne Heikkilä, ja hallituksen jäseninä jatkavat insinööri Martti Nakari ja professori Jari Stenvall. Hallituksessa ovat aikaisemmin toimineet KTM Jarna Forsman ja asianajaja Mikko Sundström.

”Sininauha Oy on yhteiskunnallinen yritys ja osa Sininauhasäätiö-konsernia, joka on asunnottomuus- ja päihdetyön asiantuntija ja ratkaisujen kehittäjä. Liiketoimintastrategiamme mukaisesti vahvistimme uusilla hallitusammattilaisilla osaamistamme liiketoiminnassa toimialalla uusien hyvinvointialueiden myötä tapahtuvassa sosiaali- ja terveyssektorin muutoksessa”, sanoo puheenjohtaja Marianne Heikkilä.

Uusi hallitus aloitti tehtävässään 14.6.2022 pidetyn yhtiökokouksen jälkeen.

Lisätiedot:

Hallituksen puheenjohtaja
Marianne Heikkilä,
Sininauha Oy,
marianne.heikkila@martat.fi,
puh. 050 375 1195

Toimitusjohtaja
Kimmo Karvonen,
Sininauhasäätiö-konserni,
kimmo.karvonen@sininauhasaatio.fi ,
puh. 040 505 2158