Sininauha Oy:n korvaushoitopalvelut laajenevat Vantaalle

Sininauha Oy on tähän asti tarjonnut korvaushoitoa Helsingissä Ruusulankadulla sijaitsevassa yksikössä. Syyskuun lopulla toiminta laajenee, kun Vantaan Koivukylään avataan uusi korvaushoitoyksikkö vantaalaisia asiakkaita palvelemaan. Tähän asti vantaalaiset ovat saaneet korvaushoitoa Ruusulankadulla. Korvaushoito on opioidiriippuvaisille tarkoitettua lääkehoitoa.
JAA

Uusi korvaushoitoyksikkö toimii samoissa tiloissa Sininauhasäätiön Vantaan Illusia -päiväkeskuksen kanssa, ja sen toiminta käynnistyy 29.9.2022.

”Uuden yksikön myötä pystymme auttamaan entistä useampaa opioidiriippuvaista ihmistä saavuttamaan paremman elämän”, sanoo Sininauha Oy:n Päihdepalvelujen päällikkö Linda Brown.

Korvaushoidon tavoitteita ovat asiakkaan kuntoutuminen ja päihteettömyys tai riippuvuuden haittojen vähentäminen ja asiakkaan elämänlaadun parantaminen.

”Korostamme kaikissa päihdepalveluissamme arvostavaa kohtaamista, ihmiseltä ihmiselle -työotetta ja vahvasti yksilöllisiin tarpeisiin pohjautuvia ratkaisuja ja toimintamalleja. Korvaushoitopalvelussamme mahdollistuu myös yhteisöllisyys”, sanoo Sininauha Oy:n liiketoimintajohtaja Sanni Joutsenlahti.

Uuden korvaushoitoyksikön osoite on Rautkallionkatu 3, Vantaa. Lääkejako tapahtuu arkisin kello 8.30–10.30.

Vuoden 2023 alusta alkaen yksikkö palvelee asiakkaita koko Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelta.

Sininauha Oy:n muut päihdepalvelut ovat kotiin tuotettava päihdekuntoutus sekä katkaisuhoito.

Lisätiedot:
Liiketoimintajohtaja Sanni Joutsenlahti, Sininauha Oy
sanni.joutsenlahti@sininauhakoti.fi
040 764 9105

Päihdepalveluiden päällikkö Linda Brown, Sininauha Oy
linda.brown@sininauhakoti.fi
044 764 7782