Sininauhasäätiö-konserni hakee henkilöstöpäällikköä

Haussa on osaava ja kokenut henkilöstöpäällikkö!
JAA

Sininauhasäätiö-konserni hakee henkilöstöpäällikköä

Nykyisen tehtävänhoitajan siirtyessä uuden työnantajan palvelukseen haemme osaavaa ja kokenutta henkilöstöpäällikköä.

Vastaat Sininauhasäätiö-konsernin henkilöstö- ja palkkahallinnosta ja sen kehittämisestä. Yhteistyössä johtoryhmän ja esimiesten kanssa rakennat ja kehität konsernin henkilöstöstrategiaa, johtamisjärjestelmää ja HR-prosesseja, työkulttuuria ja työhyvinvointia sekä varmistat, että myös pitkällä aikavälillä strategiaa on toteuttamassa riittävät ja oikealaiset henkilöstövoimavarat. Tuet esimiehiä heidän esimiestyössään, rekrytoinneissa ja työsuhdeasioissa. Tehtäviisi kuuluvat myös esimiesvalmennus ja osaamisen kehittäminen sekä yhteydenpito työnantajaliittoon, työterveyshuoltoon ja palkkapalveluja tuottavaan tahoon. Olet konsernin johtoryhmän jäsen ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, usean vuoden kokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä, työsuhdeasioista ja HR-prosessien kehittämisestä sekä palkkahallinnon prosessien tuntemusta. Sosiaali- ja terveystoimialan ja järjestömaailman tuntemus katsotaan eduksi. Odotamme lisäksi kokonaisuuksien hallintaa ja organisointikykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyövalmiuksia.

Tarjoamme monipuolisen ja laaja-alaisen tehtäväkentän, jota on mahdollisuus muokata valittavan henkilön osaamisen ja intressien mukaan sekä arvopohjaisen ja ihmisläheisen työyhteisön, jossa henkilöstö kokee tekevänsä yhteiskunnallisessa mielessä tärkeää ja hyödyllistä työtä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Sininauhasäätiön toimitusjohtaja Henri Pelkonen, p. 050 414 7998 sekä konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel Group, p. 0500 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.5.2018 mennessä Personnelin internet-sivuilta (https://www.personnel.fi/avoimet-tyopaikat/henkilostopaallikko-4/) löytyvän hakulomakkeen kautta.

Sininauhasäätiö-konserni tarjoaa palveluiden ulkopuolelle joutuneelle kodin ja tuen sekä puolustaa hänen oikeuksiaan ja ihmisarvoaan. Sininauhasäätiö on konserni, jonka omistukseen kuuluu myös asumispalveluja ja asumisen tukea tarjoava Sininauha Oy.  Konsernissa on noin 130 työntekijää. Toimintamme pohjautuu kristilliseen arvomaailmaan.