Sininauhasäätiö logo ja värikästä grafiikkaa

Sininauhasäätiön kuntavaalipaneeli

Sininauhasäätiö järjestää keskiviikkona 12.5.2021 verkossa kuntavaalipaneelin, jonka vieraana on ehdokkaita Helsingin valtuuston pääpuolueista. Paneelissa keskustellaan asunnottomuudesta otsikolla "Asunnottomuuden poistaminen on poliittinen valinta".
JAA

Sininauhasäätiö järjestää verkossa kuntavaalipaneelin keskiviikkona 12.5. klo 17:30-19:00.

Paneelissamme keskustellaan asunnottomuudesta otsikolla Asunnottomuuden poisto on poliittinen valinta. Keskustelijoina ovat ehdokkaat Helsingin valtuuston pääpuolueista.

Kysymyksiä panelisteille esittävät asunnottomuutta kokeneet henkilöt sekä Sininauhasäätiön työntekijät ja vapaaehtoiset. Myös yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Paneeli järjestetään Zoomissa ja se tallennetaan YouTube-julkaisua varten.

Sininauhasäätiö-konserni on arvopohjainen asunnottomuuden ja päihdetyön asiantuntija. Konsernin muodostavat vuonna 1957 perustettu yleishyödyllinen säätiö sekä asumis- ja päihdepalveluita tuottava Sininauha Oy. Yhdessä tarjoamme asiakkaillemme avaimen kotiin ja tukeen.

Meillä työskentelee yli 180 alansa ammattilaista usealla paikkakunnalla: pääkaupunkiseudulla, sen kehyskunnissa ja Turun alueella. Vaikutamme aktiivisesti sekä ruohonjuuritasolla että yhteiskunnassa. Olemme Sininauhaliiton jäsenjärjestö, ja meillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki.

Ennakkoilmoittautuminen linkin kautta:
https://link.webropol.com/s/kuntavaalipaneeli2021

Tule mukaan!