Tarjolla asumisohjaajan työpaikka Tuusulassa

Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen asumisohjaajaa Tuusulan tiimiimme. Hae tehtävää 15.9. mennessä ja tule mukaan mahtavaan työyhteisöömme!
JAA

ASUMISOHJAAJAA TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAAN TYÖSUHTEESEEN

Tarjoamme Keski- Uudenmaan alueella kotiin vietävää tukea mielenterveys -ja päihdekuntoutujille. Haemme nyt Tuusulan tiimiin asumisohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Annettavan tuen tavoitteena on asiakkaan arjen ja elämänhallinnan taitojen vahvistaminen. Työ tapahtuu asiakkaiden omissa kodeissa pääasiassa Tuusulan alueella.

Ohjaajana keskeisiä tehtäviäsi ovat:

Kartoitat asiakkaiden sosiaalisen tuen tarvetta kotikäynneillä. Ohjaat ja tuet asiakasta arjessa ja elämänhallinnassa sosiaali- ja terveysalan näkökulmasta. Lisäksi tehtäviin kuuluu palveluohjaus, raportointi ja verkostoyhteistyö. Pääset myös kehittämään palvelun toimintaa työryhmän jäsenenä.

Mitä me odotamme?

Etsimme elämänmyönteistä, ennakkoluulotonta ja joustavaa ammattilaista, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka pystyy työskentelemään itsenäisesti ja yksin. Osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä. Siedät elämän keskeneräisyyttä etkä turhaudu helposti. Arvostamme palvelujärjestelmän tuntemista sekä muutaman vuoden työkokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä. Tehtävässä edellytetään lähihoitajan tutkintoa. Työ on liikkuvaa ja tapahtuu asiakkaiden kodeissa, joten edellytämme ajokorttia ja ajotaitoa.

Tarjoamme sinulle:

· Työ on pääasiallisesti arkeen sijoittuvaa päivätyötä.

· Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

· Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.

· Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.

· Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.

Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja palkkaryhmä asumisohjaajan tehtävässä on G21. Työsuhde alkaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Sanni Joutsenlahti perjantaina 30.8. klo 9 – 10.30 ja keskiviikkona 4.9. klo 9 – 10. Sannin tavoitat numerosta 040-764 9105. Tehtävään voit hakea 15.9.2019 mennessä tämän sähköisen linkin kautta. Lisätietoja Sininauha Oy:n toiminnasta löydät nettisivuiltamme www.sininauhakoti.fi.

Sininauha Oy on erilaisiin asumisen tarpeisiin keskittynyt tuetun asumisen ammattilainen. Sininauha Oy:n perustehtävänä on auttaa ihmisiä, joilla on päihde- ja mielenterveysongelmia sekä tarjota tukea asunnottomille ja asunnottomuuden uhkaamille ihmisille avustaen heitä pääsemään omaan kotiin ja saamaan tarvitsemansa tuen. Sininauha Oy:ssä työskentelee noin 80 työntekijää, pääasiassa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Sininauha Oy kuuluu Sininauhasäätiö-konserniin.