REKRY: Yksikönpäällikkö vakituiseen työsuhteeseen Helsinki/Vantaa/Espoo

JAA

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖ TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAAN TYÖSUHTEESEEN

Haemme nyt yksikönpäällikköä vastaamaan pääkaupunkiseudun kotiin vietävistä palveluistamme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Yksikönpäällikkö vastaa Helsingin, Vantaan ja Espoon kotiin vietävistä palveluista.

Kotiin vietävät palvelut tarjoavat räätälöityä, asiakkaan tarpeista nousevaa tukea, jonka tarkoitus varmistaa asumisen onnistuminen ja kannustaa asiakasta kohti itsenäisesti sujuvaa arjen hallintaa. Moniammatillinen tiimimme työskentelee suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti ja käyttää erilaisia, asiakkaan kulloiseenkin tilanteeseen sopivia menetelmiä työn tukena. Sen tavoitteena on turvata asumisen onnistuminen ja vahvistaa asiakkaan voimavaroja, tukea arjen taitoja sekä luoda yhteistyöverkostoja – rakentaa asiakkaalle polku, joka kuljettaa kohti omaehtoista pärjäämistä ja itsenäistä, mielekästä arkea. Palvelua toteutetaan Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita.

Keskeisimmät työtehtäväsi yksikönpäällikkönä:

Yksikönpäällikkönä sinulla on kokonaisvastuu pääkaupunkiseudun kotiin vietävistä palvelusta ja vastaat strategialähtöisestä toiminnasta ja kehittämisestä sekä henkilöstöstä, taloudesta ja sidosryhmätyöstä. Vastaat palvelusopimusten toteutumisesta ja asukas/asiakastyön toimintakäytännöistä, toteuttamisesta ja ohjauksesta. Tukenasi sinulla on kaksi tiimiesihenkilöä.

Tehtävään kuuluu vahvasti myös toiminnan kehittäminen yhdessä palvelujohtajan, muiden esihenkilöiden ja henkilöstön kanssa. Olet Sininauha Oy:n palvelutoiminnan johtoryhmän jäsen.

Mitä me odotamme sinulta:

Sinulla tulee olla vankka kokemus päihde – ja mielenterveystyöstä ja työotteissasi onkin nähtävissä kokemuksen tuoma varmuus. Esihenkilötyöstä tulee olla aikaisempaa kokemusta vähintään yksi vuosi ja alan työkokemusta tulee olla vähintään kolme vuotta.  Kokemuksesi myötä myös palvelujärjestelmä ja verkostot ovat sinulle jo tuttuja.

Tehtävässä tarvitaan itsenäistä sekä kehittävää työotetta. Et hätkähdä vähästä ja paineensietokykysi on hyvä. Positiivinen asenne ja hyvät yhteistyö- ja ongelmaratkaisutaidot ovat tehtävässä menestymisen avaimia.

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla tehtävään sopiva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, toimintaterapeutti, sairaanhoitaja).

Mitä me tarjoamme:

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän kehittyvässä toimintaympäristössä. Sinulla mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistasi ja toimintaamme yhdessä muiden esihenkilöidemme kanssa. Käytössämme ovat kulttuuri- ja liikuntasetelit, työmatkasetelit, lounasetuus sekä kattavat työterveyshuollon palvelut. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Yksikönpäällikön esihenkilönä toimii palvelujohtaja.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Sanni Joutsenlahti perjantaina 12.11. klo 15–16, maanantaina 15.11. klo 10-11 ja torstaina 18.11. klo 13-14. Sannin tavoitat puhelinnumerosta 040-764 9105.

Tehtävään voit hakea lähettämällä hakemuksen ja cv osoitteeseen sanni.joutsenlahti@sininauhakoti.fi 24.11.2021 mennessä. Kirjoita sähköpostin aiheeksi ”Yksikönpäällikkö kotiin vietävät palvelut” ja ilmoita hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Lähetämme jatkoon päässeille hakijoille videohaastattelukysymykset sähköpostilla ja videoiden pohjalta valitaan hakijat haastatteluihin. Haastattelut pidetään 2.12. ja 8.12.