Mutterimaja - Tuusula

Rauhallista, yhteisöllistä ja turvallista asumista Mutterimajan palveluasumisyksikössä Tuusulassa.

Tarjolla oma koti, yhteisöllisyyttä ja ympärivuorokautista tukea

Tarjoamme Mutterimajassa kodinomaista palveluasumista tai tehostettua palveluasumista omassa vuokra-asunnossa henkilöille, jotka kaipaavat tukea arkeen, asumiseen ja toimintakyvyn varmistamiseen ympäri vuorokauden. 

Mutterimajassa on 17 palveluasumisen ja kuusi tehostetun palveluasumisen paikkaa eli voimme tarjota kodin kaikkiaan 23 asukkaalle. Asuntoihin, yhteisiin tiloihin ja viihtyisään pihapiiriimme on esteetön kulku. Saatavilla on myös ateriapalvelu. 

Mutterimaja sijaitsee rauhallisella asuinalueella Tuusulassa, jo vakiintuneena osana kuntaa. Lähiympäristö tarjoaa hyvät ulkoilumahdollisuudet ja myös Tuusulan palvelut ovat lähellä. Tuusula kuuluu HSL-alueeseen. 

Päihteidenkäyttö ei ole este kodin saamiseen meiltä. Perushoidon lisäksi käytettävissä ovat Mutterimajan oma sairaanhoitaja sekä vahva mielenterveys- ja päihdeosaamisemme. Tarjoamme yksilöllistä tukea asukkaidemme terveyden ja toimintakyvyn vahvistamiseen ja ylläpitämiseen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden.

Kenenkään ei tarvitse olla yksin

Mutterimajan sydämenä toimii päärakennuksen kodikas olohuone, jonne kaikki asukkaat ovat tervetulleita ja jossa järjestetään monenlaista, asukkaillemme mieluisaa toimintaa. Yhteiseen tekemiseen voi jokainen osallistua mielensä ja jaksamisensa mukaan. Meillä ei kenenkään tarvitse olla yksin. Olohuoneessa asukkaamme voivat myös käyttää internetiä, katsella televisiota, pelata biljardia tai pingistä tai lueskella lehtiä. Lisäksi sauna lämpiää säännöllisesti asukkaidemme virkistykseksi.

Tuntuuko, että uusi kotisi voisi olla meillä Mutterimajassa?

Mikäli Mutterimaja tuntuu sopivalta kodilta juuri sinulle, ole yhteydessä oman hyvinvointialueen sosiaalitoimen asumisen tukeen. Voit myös kysyä lisätietoja suoraan Mutterimajan henkilökunnalta – kerromme mielellämme lisää! 

Asuminen Mutterimajassa pohjautuu huoneenvuokralain mukaiseen vuokrasopimukseen, joka on voimassa toistaiseksi. Tämä tarkoittaa, että kaikilla meillä asuvilla on oma vuokrakoti. Asukkaille on lisäksi määritelty palvelumaksu.

Osoite:
Bostoninkaari 11, 04320 Tuusula

Ota yhteyttä:

Mutterimajan asumispalveluyksikkö

Mutterimajan Toimisto 24/7

Puh. 050 408 7002

Annika Lappalainen

Yksikönpäällikkö

Puh. 040 094 7730