Myrri - Vantaa

Tuettua asumista Vantaan Myyrmäessä

Tukiasunnot Myrrissä

Vantaan Myyrmäessä sijaitsevan asumispalveluyksikkö Myrrin tukiasunnot on tarkoitettu asunnottomille päihde- ja mielenterveystaustaisille, kunnallisten sosiaalitoimien asiakkaille. Haettavana on 12 yksiötä ja kaksi kahden hengen soluasuntoa.

Tuemme Myrrissä asukkaan päihteettömyyttä ja elämäntaitojen vahvistamista monipuolisesti ja moniammatillisen tiimin tukemana. Neuvomme esimerkiksi viranomaisasioinnissa ja asiakkaalle kuuluvien tukien hakemisessa sekä kannustamme aktiiviseen elämäntapaan. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on paikalla päiväsaikaan.

Toimistorakennuksen yhteydessä sijaitsee kaikille yhteinen olohuone, jossa voi käyttää tietokonetta, katsella televisiota ja lueskella lehtiä.  Yhteisissä tiloissa on myös keittiö, sauna ja pesutupa. Järjestämme tiloissa säännöllisesti erilaista ryhmätoimintaa ja tiloissa koontuu säännöllisesti myös vertaistukiryhmiä kuten NA-ryhmät.

Myrrin asukkaita tuetaan myös itsenäisempään asumismuotoon siirtyessä.

 

 

Meille asumaan?

Kodin saamiseksi tulee ottaa yhteyttä oman kunnan sosiaalityöntekijään. Lisäksi asumispalveluyksikkö Myrrin henkilökunta haastattelee jokaisen hakijan. Haastattelussa kartoitetaan sekä asunnon tarve että  hakijan motivaatio päihteettömään asumiseen.

Asuminen Myrrissä tuettua, määräaikaista asumista, joka pohjautuu huoneenvuokralain mukaiseen sopimukseen. Asukkaille on lisäksi määritelty palvelumaksu. Myrrin asukkailla on mahdollisuus osallistua työosuusrahatoimintaan.

Osoite:
Solkikuja 8, 01600 Vantaa

Ota yhteyttä

Myrrin asumispalveluyksikkö

Ohjaajien toimisto ark. klo 8-16

Puh. 040 513 0105

Juuso Junttila

Yksikönpäällikkö

Puh. 050 401 2444

Esimies

Minna Sorjonsalo

Tiimiesihenkilö

Puh. 044 7634 555