Vuorela - Kerava

Vuorelan asumispalveluyksikkö tarjoaa tuettua asumista rauhallisessa ympäristössä Keravalla.

Yhteisöllistä, tuettua asumista Keravalla!

Vuorelan asumispalveluyksikkö Keravalla tarjoaa tuettua asumista päihde- ja mielenterveyskuntoutujille sekä muutoin asunnottomuuden haasteen kohdanneille asiakkaille.  Asumisyksikkö sijatsee Ali-Keravalla parin kilometrin päässä Keravan keskustasta.  Vuorelan asumispalveluyksikön viihtyisässä ja luonnonläheisessä pihapiirissä on rivi- ja luhtitaloja, joissa on yhteensä 34 asuntoa. Osa asunnoista perustuu päihteettömyyteen ja osa toimii asunto ensin -periaatteella.

Asuminen Vuorelassa on tuettua asumista, jossa arjen ja elämän hallintaa vahvistaa ammattitaitoisen henkilökunnan yksilöllinen tuki. Tuemme asumista myös vertaistuen ja yhteisöllisyyden keinoin. Yhteisissä toimintatiloissa järjestetään monenlaista mukavaa toimintaa ja tapahtumaa.

Aktiivista arkea Sininauhassa

Haluamme tarjota asukkaillemme mahdollisuuden aktiiviseen arkeen. Sininauhassa asuvalla on mahdollisuus osallistua ympäristötyöhön ja hänelle voidaan maksaa siitä työosuusrahaa. Tehtävät vaihtelevat ympäristön siivoamisesta puutarhan hoitoon ja lahjoitusvaatteiden lajitteluun. Tarjoamme myös mahdollisuuksia kouluttautua verto- ja vertsitoimintaan. Vertaistoimintaryhmissä on mahdollisuus myös oppia uutta: kokata yhdessä, hankkia ensiapukoulutusta tai vaikka siirtyä työkokeiluun.

Asukkaamme ovat myös lämpimästi tervetulleita omistajakonsernimme Sininauhasäätiön ylläpitämiin matalan kynnyksen päiväkeskuksiin, jotka toimivat avoimen olohuoneen tavoin. Päiväkeskukset tarjoavat  monipuolista yhteistä tekemistä ja niissä on myös mahdollisuus saada ohjausta ja neuvontaa arjen asioihin.

Asumaan Sininauhaan?

Kodin saamiseksi Vuorelan asumispalveluyksikössä tulee olla yhteydessä kunnan tai kaupungin sosiaalitoimeen.

Yhteystiedot:

Vuorelan asumispalvelu yksikkö / info – päivystyspuhelin (ma-pe klo 8 -16):

044-362 5105

Käynti- ja postiosoite:

Asumispalveluyksikkö Vuorela

Vuorelanmäki 1, 04260 Kerava

Ota yhteyttä: