Sininauha Oy

Sininauha Oy

Asunnottomuuden ja päihdetyön asiantuntija

Sininauha Oy on arvopohjainen asunnottomuuden ja päihdetyön asiantuntija. Yhdessä Sininauhasäätiön kanssa muodostamme konsernin, jonka tehtävänä on tarjota asiakkaillemme avain kotiin ja tukeen.

Asiakkaidemme taustalla on asunnottomuutta, päihde- ja mielenterveyspulmia. Olemme Asunto ensin -toimija, mutta meillä on myös päihteettömiä yksiköitä. Koska asunto yksin ei riitä, meiltä saa myös tuen asumiseen ja elämään.

Konsernissa työskentelee yli 160 ykkösammattilaista

Ammattitaitoinen henkilöstömme on asukkaiden tukena. Meillä työskentelee pääosin sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia.

Sininauha Oy:llä on 7 asumisyksikköä ja lähes 900 asiakasta pääkaupunkiseudun, sen kehyskuntien ja Turun alueella.

Tuotamme

Rakennamme parempaa yhteiskuntaa

Sininauha Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena arvokkaasta työstä asunnottomien elinolojen parantamisessa. Sininauhasäätiö on toiminut pääkaupunkiseudulla 1950-luvulta lähtien, ja vuodesta 2012 Sininauha Oy on vastannut asumispalveluista ja asumisen tukipalveluista.

Suomalaisen Työn Liiton myöntämän Yhteiskunnallinen yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus. Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti, eli nämä yritykset tekevät hyvää ja jakavat hyvää.

Arvomaailmamme mukaisesti haluamme rakentaa parempaa maailmaa ja ohjaamme suurimman osan voitostamme yhteiseen hyvään.