Sininauha Oy

Sininauha Oy

Tuetun asumisen asiantuntija

Sininauhasäätiö-konsernin omistama Sininauha Oy on arvopohjainen päihde- ja mielenterveysalan toimija.  Tuotamme asiakaslähtöistä, asumisyksikkömuotoista tuettua asumispalvelua,  koteihin vietävää asumisen tukea ja neuvontaa sekä korvaushoito- ja vieroitushoitopalveluita. Tarjoamme siis paitsi asuntoja, mutta vahvistamme myös asiakkaidemme elämänhallintaa ja mahdollistamme arjen onnistumisia.

Yhtiöllä on tällä hetkellä noin 420 asuntoa ja 500 asiakasta Helsingin, Espoon, Vantaan, Tuusulan ja Kuuma -kuntien toimialueilla.  Yhtiön palveluksessa on noin 80 alan rautaista ammattilaista.

Rakennamme parempaa yhteiskuntaa

Sininauha Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena arvokkaasta työstä asunnottomien elinolojen parantamisessa. Sininauhasäätiö on toiminut pääkaupunkiseudulla 1950-luvulta lähtien, ja tämän vuoden alusta Sininauha Oy on vastannut asumispalveluista ja asumisen tukipalveluista.

Suomalaisen Työn Liiton myöntämän Yhteiskunnallinen yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus. Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti, eli nämä yritykset tekevät hyvää ja jakavat hyvää.

Arvomaailmamme mukaisesti haluamme rakentaa parempaa maailmaa ja ohjaamme suurimman osan voitostamme yhteiseen hyvään.